Betöltés...

Wayfinder (Early Access) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.004 Ft



A JÁTÉKRÓL

Evenor világa darabokra hullott. Egy Wayfinder erejét kell hasznosítanod ahhoz, hogy uralni tudd a világodat elárasztó káoszt. Fogj össze a barátaiddal, mivel együtt erősebbek vagytok, és aztán használd a testreszabási módosítók széles választékét az online kalandjaid során, miközben felfedezel egy magával ragadó világot, értékes alapanyagokat gyűjtesz és craftolgatsz.



Urald a káoszt

Egy titokzatos eszköz, a Gloom Dagger segítségével az ízlésednek tetsző kalandokba vághatsz bele. Minden kaland egyedi módosítókkal és kihívásokkal rendelkezik, amelyeket TE hívsz elő és irányítasz, testre szabva, hogy milyen vadállatokra vadászol, milyen bossokkal találkozol, milyen alapanyagokat gyűjtesz, illetve még a többi játékosra is hatással vannak ezek a tényezők.



Légy te is Wayfinder

Irányítsd és használd fel egy erős Wayfinder erejét! Használd a különféle képességeket, mint a mágia, a halálos közelharc, és misztikus technológiák – megtalálod majd a játékstílusodnak megfelelő harcmodort. Járd be a magával ragadó világot más játékosokkal, és alakítsd kalandjaidat úgy, ahogyan szeretnéd. Szabályozhatod, hogy mit fedezel fel, milyen ellenségekkel harcolsz, így teljesen testreszabhatod a játékmenetet a kedved szerint.



Felfedezés és gyűjtögetés

Minden, a Gloomban zajló vadászaton és expedíción új helyszíneket, fenevadakat és nyersanyagokat fedezhetsz fel. Ezekből új fegyvereket és felszereléseket készíthetsz, hogy új, erős Wayfindereket ébressz fel. Gyűjts össze minden fegyvert és tárgyat, olvass el minden könyvet, és fedezd fel az összes helyszínt, hogy ezáltal teljes legyen az Atlas, és nőjön a Mastery-szinted.



Együtt erősebbek vagytok

A Wayfinderek együtt erősebbek. Akár új barátokat szerzel a világesemények során, akár egy tökéletes csapatot állítasz össze egy veszélyes expedícióhoz, minden társadalmi interakciódat, karakteredet és Apartment fejlődésedet egyetlen szál, a legfontosabb szál köti össze… a többi játékos egymással, és veled való interakciói.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wayfinder (Early Access) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: