Betöltés...

Minecraft: Java & Bedrock Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.069 Ft



A JÁTÉKRÓL

Alkoss, fedezz fel, élj túl, ismételj. A Minecraft: Java & Bedrock Edition csomagban mindkét játékhoz egy egységes indítóprogrammal férhetsz hozzá, így minden eddiginél könnyebben válthatsz egyik kiadásból a másikba. Cross-play játék bármelyik Minecrafterrel, egyszerűen csak válts át a barátaid kiadására. Mostantól kétszer annyi bányászatot és kétszer annyi craftingot élvezhetsz - több Minecrafter-rel, mint valaha.



Éld túl a rád leselkedő veszélyeket

Fedezd fel a véletlenszerűen generált világokat, és építs elképesztő dolgokat a legegyszerűbb házaktól a leghatalmasabb kastélyokig. Játssz kreatív módban korlátlan nyersanyagokkal, vagy bányássz a világ mélyére a túlélő módban, készíts fegyvereket és páncélokat, hogy megvédd magad a veszélyes moboktól. Mászd meg a sziklás hegyeket, áss ki bonyolult barlangokat és bányássz nagy ércvénákat. Fedezd fel a buja barlangi és cseppkőbarlangi biomokat. Világítsd meg világodat gyertyákkal, hogy megmutasd, milyen ügyes barlangász és mesteri hegymászó vagy!



Jellemzők:

- Ha meg tudod álmodni, meg is tudod építeni. Vesd be a fantáziádat és a határtalan erőforrásokat a Creative Mode segítségével.

- Harcolj a mobokkal, építs menedéket és fedezd fel a tájat - mindez egy nap alatt megvan, amikor a Survival Mode-ban próbálsz túlélni és boldogulni.

- A rendszeres frissítéseknek köszönhetően új eszközöket, helyszíneket és tereket fedezhetsz fel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Minecraft: Java & Bedrock Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: