Betöltés...

The Hat Man: Shadow Ward (Digitális kulcs - PC)

Ár: 75.870 Ft



A JÁTÉKRÓL



„A 2014-es legfélelmetesebb játék”



A Hat Man: Shadow Ward ötven évvel ezelőtt a kantoni állami őrült menedékházban lezajlott események valós történetét meséli el, amint arról a túlélők beszámoltak.



Amikor értesítést kap a menedékkérő személyzetétől, hogy a lánya eltűnt a létesítményből, nekiállt megoldani eltűnésének rejtélyét. Amikor megérkezik, egy élő rémálomba kerül.



Minden áram és a külvilággal folytatott kommunikáció megszakadt, és a menedékjogot természetfölötti lények terrorizálják, amelyeket ma A kalapos embernek és az Árnyék népének nevezünk.



Csak zseblámpával és az útközben talált tárgyakkal felfegyverkezve rajtad múlik, hogy túléled-e a terrort és megtalálod a lányodat.



A Hatman: Shadow Ward könyveken, újságkivágásokon és internetes forrásokon alapul. A kantoni őrült menedékjogi környezet eljárási szempontból egy saját algoritmusból származik, amely egyedi és kiszámíthatatlan élményt garantál minden játék során.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Hat Man: Shadow Ward (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: