Betöltés...

Fifa 21 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 35.348 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Fifa legújabb verziójában az összes kedvenc játékmódod visszatért, emellett néhány vadonatúj újdonsággal is vár rád. Fejezd ki magad a társaiddal, és győzzetek egy csapatként az utcán és a stadionokban egyaránt.



A Volta Football 2. szezonja

Az autentikus utcai foci visszatér a Fifa 21-ben. Tapasztald meg az utca lelkét barátaiddal együtt, miközben a kispályás foci különböző formáiban a világ különböző pontjain ketrecekben és pályákon mutathatod meg stílusodat. Játssz a saját módszereddel. Élvezd a kispályás foci különböző fajtáit, köztük a 3v3 Rush, 4v4, 4v4 Rush, 5v5 és a profi futsal-t, valamint játssz mérkőzéseket különböző méretű pályákon, falakkal vagy anélkül.



Fifa Ultimate Team

A Fifa legnépszerűbb játékmódja vadonatúj lehetőségekkel tér vissza, hogy a Fifa 21 Ultimate Team-ben múltbeli és jelenlegi játékosokkal és szupersztárokkal építsd fel álmaid csapatát. Játsszatok együtt és kapjatok jutalmat együtt a Fifa 21 Ultimate Team-ben a FUT Co-Op játékkal, amely egy új mód arra, hogy online összeálljatok barátaitokkal és versenyezzetek a jutalmakért. Vegyétek fel a harcot a mesterséges intelligenciával a Squad Battles-ben, és játszatok csapatként, hogy pontokat gyűjtsetek, amelyek számítanak a te és a barátaid egyéni ranglistás helyezéséhez, álljatok össze és küzdjetek meg a világgal más duók vagy szóló játékosok ellen a Division Rivals-ban, lazítsatok és pihenjetek a barátaitokkal a FUT Friendlies-ben, vagy küzdjetek meg a FUT House Rules különféle szabályai szerint más játékosok ellen.



FUT Stadion

Teremtsd meg a focis otthonodat a FUT Stadionnal, az egyedülálló hazai pályával, amelyet a magadévá tehetsz. Válaszd ki a Tifos-t, a klubhimnus-t, a gólzenét, a pirotechnikát, a gólháló színét és még sok mást, miközben felpörgeted a hangulatot. Érj el klubod mérföldköveit, és nyisd fel a pálya trófeáit, hogy FUT-eredményeidet a megszentelt hazai pályádon mutasd be. Válaszd ki a klubod címerét, és válassz az autentikus, egyedi felszerelések keverékéből, beleértve a zene és a divat világának nagy neveitől származó dizájnokat, hogy igazán kitűnj a tömegből.



A Fifa 21 rengeteg új élménnyel és szórakozási lehetőséggel érkezik

Akár a világ ellen küzdesz a karrier módban, akár a barátaidat hívod ki a legjobbakat a FUT-ban, akár a világ legjobb sporttehetségei ellen mutatod meg táncos lábadat a Volta Football-ban, a Fifa 21-ben mindenki számára van valami, amibe belekóstolhatsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fifa 21 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: