Betöltés...

TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.213 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



alapjáték

Arany Autobot Skin Pack

Energon Autobot Skin csomag

Battle Autobot Skin Pack

Neon Autobot Skin Pack

CUBE Game - Arcade kiegészítő



A Föld invázió alatt és a MEGATRON, a Decepticons vezetője közel áll az Allspark elfogásához, BUMBLEBEE -nek és az Autobotoknak új parancsnokra van szükségük, hogy segítsenek helyreállítani a békét az univerzumban - te!



Gyűjtsd össze az osztagodat, és indulj el egy körökön alapuló taktikai háborúért, amely Central Citytől egészen Cybertronig dühöng. Erőre és stratégiára lesz szüksége ahhoz, hogy átverje az ördögi Decepticonokat. Válassza ki a TRANSFORMERS karaktereket és képességeiket, hogy uralja az előttünk álló csatát, az OPTIMUS PRIME, a GRIMLOCK és még sok más készen áll a harcba. Használja ki minden környezetet az előnyére, takarodjon be a sivatagi homokviharokba, kerülje el Cyberton Energon viharait, és harcoljon ellenségeivel a város utcáin. És töltse fel Energon mérőjét, hogy felszabadítsa a végső képességeket, amelyek legyőzik a leghevesebb ellenségeket.



Az intuitív kezelőszervek és a három nehézségi beállítás segítségével az előttünk álló kihívás nagysága rajtad múlik.

Ezután álljon össze a helyi multiplayerben, és próbálja ki stratégiai készségeit az olyan játékokban, mint a Capture the Flag, a Horde, az Last Stand és még sok más. Ez a stratégiai akciójáték, a TRANSFORMERS rajongói egy örökkévalóságig vártak!

Jellemzők



VEZETI AZ AUTOBOTOKAT - BUMBLEBEE, WINDBLADE, OPTIMUS PRIME és még több hős izgalmas stratégiai csatákban

A FÖLDTŐL CYBERTRONBA - Robbanásveszélyes küldetésekben szétzúz és robbant városokban, erdőkben, sivatagokban és azon túl

HOZZA KÉSZSÉGEIT - A hozzáférhető kezelőszervek és 3 nehézségi mód fogadja a kezdőket, és próbára teszi a taktikusokat

LOCAL MULTIPLAYER - Csapjon össze egy barátjával, vagy vigye el őket egyedül az arcade stílusú játékokban


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 45 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: