Betöltés...

Minecraft: Story Mode - Adventure Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.006 Ft



A JÁTÉKRÓL



Az Adventure Pass hozzáférést biztosít a hatodik, hetedik és nyolcadik rész letöltéséhez.



Ezek az új epizódok folytatják a Kő Új Rendjének történetét, követve Jesse-t és a csoportot, miközben feltáratlan világokat fedeznek fel a sajátjukon kívül.



Megköveteli a Minecraft: Story Mode vásárlását és telepítését; nem szerepel a Kalandbérletben.



6. rész: A rejtély portálja

Folytatva útjukat a portál folyosóján, Jesse és a legénység egy másik furcsa új világba száll le - amelyet teljesen elborítanak a zombik. Időszerű meghívással, hogy egy kísérteties kastélyban menedéket kapjon, izgalmas rejtélybe kerülnek a Minecraft közösség híres tagjai mellett: Sparklez kapitány, Stampy Cat, DanTDM (The Diamond Minecart), LDShadowLady és Stacy Plays!



7. rész: Hozzáférés megtagadva

Folytatva otthoni keresésüket, Jesse és a legénység a PAMA által teljesen ellenőrzött világban landol - egy baljós „gondolkodó gép”, amely elhatározta, hogy mindenkinek és mindennek parancsot ad az optimális hasznosság és hatékonyság érdekében. Futás közben kényszerítve a befogás és az asszimiláció elkerülésére, új szövetségessel kell együttműködnie a sérült számítógép legyőzése és az általa rabszolgává tett lakosság felszabadítása érdekében.



8. rész: Utazás vége?

Miután Harper a régi építők világába vezeti őket, Jesse-nek és a legénységnek végre esélye van hazatérni ... de ez nem lesz könnyű, és a tét nagy. Szüksége lesz az ellenfelekre egy sor gladiátoros játékban, hogy elnyerje szabadságát, megmentse barátait, és talán, csak talán visszatérjen a saját világába!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Minecraft: Story Mode - Adventure Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: