Betöltés...

Pro Evolution Soccer 2015 Pre-order Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 69.903 Ft





A JÁTÉKRÓL



Tartalmazza: alapjátékot és előrendelt DLC-t (1 UEFA év csapat, 10 helyreállítási elem és 10000 játékpont a MYCLUB játékmódhoz)

„A pálya a miénk…” A PES 2015 középpontjában a mantra áll: „a pálya a miénk”. A tokiói és a windsori székhelyű PES Productions csapatának közös erőfeszítései révén tökéletesen újrateremtették az élvonalbeli labdarúgás szívdobbanó és körmönfont pillanatait. A PES 2015 valódi visszatérést biztosít a PES alapértékeihez, a teljes irányításhoz, a szuperérzékeny vezérléshez és a híres játékmenethez, ahol a felhasználó korlátlanul irányíthatja játékát. A KONAMI teljesen átdolgozott egy sor kulcsfontosságú elemet annak érdekében, hogy minden passz, lövés vagy labda utáni futás finoman kiegyensúlyozott legyen, hogy maximális elégedettséget biztosítson a PES 2015 pályán végzett akciói során.

A FOX motor előnyei

A PES 2015 következő generációs kiadásai egyben a Kojima Productions lenyűgöző FOX Engine első teljes megvalósítását is jelentik a PES franchise-ban. A tavaly debütált embrionális formában az új konzolhullám ereje lehetővé tette a látásélesség és a játékon belüli előrehaladás olyan szintjét, amely korábban lehetetlen volt. A játékban minden grafikus funkció, a játékosoktól a közönségig és a stadionig, mostantól egyetlen valós idejű megvilágítási forrásból származik, ami természetesen a játék élénk, új generációs életét kelti.

PES ID visszatérések:

A PES sorozat mindig a játékos realizmusra összpontosított: képességeinek újjáteremtésére és a felhasználó lázadására a világ legnagyobb sztárjaival. A FOX motorral hajtott PES 2015 elkötelezett ezen a téren, mint valaha, és célja, hogy a legjobb játékosokat és csapatokat élénk életre keltse-újjáteremtve a világ legjobb oldalainak és sztárjainak játékstílusát.

Jellemzők



A célok izgalma - Az új felvételi rendszer lehetővé teszi a korlátlan fényképezési stílusok változatosságát

Végső passz - Bővítették a játékosok számára az utolsó passz leadásakor rendelkezésre álló passzolási lehetőségeket

1 az 1 ellen - Az űrbe csöppenés és a jelölő legyőzésének képessége most jelentősen javult

Hihetetlen válaszidők - Villámgyors vezérlés az ösztönös reakciókhoz, amikor a labda játékban van

Full Pitch AI - Folyamatosan beállított, lefedve mindent, ami a pályán fejlődik

Védekezési eset - A felhasználók teljes mértékben maguk dönthetik el, mikor zárják be, birkóznak meg vagy tartják vissza a játékot


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Pro Evolution Soccer 2015 Pre-order Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: