Betöltés...

Agarest: Generations of War (Digitális kulcs - PC)

Ár: 110.698 Ft



A JÁTÉKRÓLAz idő hajnalán szörnyű háború támadt a jó és a rossz erők között, amely Agarest világának pusztulásával ért véget. Győzelmeik után a Fény Istenei egyesítették a Sötétség Isteneinek romló testét és új világot teremtettek.



Most, a sötétség erői ébrednek újra ...



• Válassza az utat a sötétség vagy fény egy valóban epikus történet, amely több generáció

• Battle száz különböző lények segítségével egy sor karakter képességeit, egy lenyűgöző és innovatív körökre osztott harc rendszer

• Készítsd el harcosaid végső seregeit, és elsajátítsd az extra képességeidet, a speciális művészeteket és a többiek ölését, hogy legyőzzék a hatalmas ellenségeket!

• Csatlakozzon a választott hősnőhöz és használja a „Soul Breed” rendszert a hősök következő generációjának sorsának meghatározására

Agarest: A háború generációi - Exkluzív játékfunkciók!

Agarest: A háború generációi számos olyan egyedi funkciót tartalmaznak, amelyek nem találhatók más stratégiai szerepjátékban. Az alábbiakban összefoglaljuk a legjobbakat:



kibővített terület A



kiterjesztett terület az "összekapcsolt terület", amely mind pártja, mind ellenségei számára egyaránt megtalálható. A játék minden karakterének egyedi formájú, kiterjesztett területe van. Amikor egy karakter körbejár, az összes többi karakter a játékban szereplő karakter kibővített területén (és a karakterek ezen karakterek kiterjesztett területein!) Kombinálható kiterjesztett támadásban. Ez lehetővé teszi a pártok támadásainak egymás közötti láncolását, lehetővé téve további művészetek és hatalmas kombók elérését!



Kovácsművészeti céh

Kétféle módon frissítheti a Kovácsművészeti céh tárgyait és felszereléseit:



Bővítés útján: A berendezéseket maximalizálhatja az 5. szintre. Miután az elemet 5. szintre emelte, átalakíthatja az elemet, és valami másmá változtathatja. Ez a folyamat visszafordíthatatlan, és az eredeti elem elveszik. A kísérlet feltár néhány nagyszerű új elemet!



Alkímián keresztül: Az alkímia lehetővé teszi több elem kombinálását, hogy egyetlen, erősebb berendezést hozzon létre. Amíg elveszíti az alkímiában használt tárgyakat, új, nagy teljesítményű berendezést kap, és állandó hozzáférést biztosít az új cikkhez a boltban! Az alkímia új, hatalmas fegyvereket és páncélokat hozhat létre, de alkalmanként Smithing baleset történhet, és a kovács más tárgyat fog készíteni, mint amit vártál!



A "lélekfajta" rendszer

Az Agarest öt hősgeneráción keresztül zajlik, kezdve az első karaktereddel, Leonhardttal. Minden generáció során kapcsolatokat építesz 3 különböző női párttaggal, és minden generáció történetének végén választania kell, hogy feleségül veszi az egyik lányt.



A házassági partnerét azokra a lányokra korlátozhatja, akik egy adott nemzedék során szerettek téged. Választási lehetőségeit a történet bizonyos pontjain folytatott beszélgetések során megválasztott döntések határozzák meg.



A feleségül választott lány - és az Önnel fennálló kapcsolat erőssége - meghatározza a főszereplő képességeit a történet következő generációjában. Több karakterláncot kell megtapasztalnia, hogy megnézhesse az összes karakter lehetőséget, amely nyitva áll az Ön számára! Milyen hősöket hozhat létre?

Ingyenes DLC tartalmazza

Alapcsomag - alapcsomag. Tartalmaz mindegyiket 1 feltámadásból, elfogásból és ellenállásból, 2 mindegyikből gyógyítást és frissítést, valamint 5 élettartályt.

Támadás-védelmi csomag - 1 Adakát, 1 Pajzskardot, 1 Madártávlatot, 1 Varázslatos keretet, 1 Kritikus találatot és 2 Boldogságmagot tartalmaz.

1. kiegészítő csomag - 10 000 G, 100 PP, 250TP és 500EP tartalmat tartalmaz.

Recovery-Skill Pack - 2 könnyű gyógymódot, 2 betakarító gyógymódot és 2 gyógyító allit tartalmaz, valamint 1 imát, 1 evangéliumot és 1 számlálót.

Virágcsomag - 1 szerencsés varázst, 1 HP fel, 1 ellenálló betegséget, 1 visszaállító HP 15% -ot és 1 Restore AP ++ -ot, valamint 2 holdfényes virágot és 3 fa-lélek lelket tartalmaz.

Általános célú csomag- 1 mágikus pengét, 1 partizánt, 1 csatakeretet, 1 karkötőt a Feicui-ból és 1 darab Drop Rate Up-ot, valamint 2 fényes szárát és 2 haladó gyógymódot tartalmaz.

Kiegészítő Dungeon 1 - Kiegészítő Dungeon az 1. generáció számára. Egy ismeretlen kaland várja Önt az Erin Szent-szigeten!

Add-on Dungeon 2 - Kiegészítő börtön a 2. generáció számára. Új határ vár felfedezésre a Trum-part mentén!

Kiegészítő Dungeon 3 - Kiegészítő Dungeon a 3. generáció számára. Itt az ideje, hogy újraegyesüljön a régi barátokkal a Magna Val-ban!

Add-on Dungeon 4 - Kiegészítő börtön a 4. generáció számára. Induljon el izgalmas utazásra a titokzatos Tresor-szigetre!

Kiegészítő Dungeon 5 - Kiegészítő Dungeon az 5. generáció számára. Tegyen egy utolsó kalandot a Deep Forest Naruvia-ba!

Amatőr-tenyésztő csomag - 2 Mithril fenevakaromot, 2 nagy Mithril karomot +, 2 nagy fenevadszárnyat + és 2 Stardust fangot + tartalmaz. Ez a hét imádja kutyáját.

A Szerepmodell csomag - 1 Langguth-kardot, 1 SOC-ot és 1 extra keretet tartalmaz. "Langguth-kard. Szent kard, amely az isten szent fényével ragyog." Hát, nem lehetne tökéletesebb! Ünnepi

csomag - 1 Alfa Beld lándzsa, 1 Pokol kapuja és 1 Káosz kerettel rendelkezik. Úgy tűnik, ezek valami, amit egy portál megnyitásához használnak a hálóhoz, nem? Legyen óvatos ...

Elegáns ünnepi csomag- 1 alátét, 1 férfi ököl és 1 halper kaszát tartalmaz. Mossuk meg a kutyát a mosógéppel, szereljük fel az ember öklével és dobjuk el a Halper kaszát. Menj le! Ez hozzáad egy kis fűszert a hétvégéhez - uh, nem. A kaszák nem a dobásra készültek. Ez nagyon veszélyes lenne. Komolyan.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 41 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Agarest: Generations of War (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: