Betöltés...

Metro Exodus (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.541 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Metro Exodus egy epikus, történetorientált, belső nézetes lövöldözős játék, amelyet az A4 Games stúdiója alkotott. A játékban a túlélőhorror keveredik a halálos összecsapásokkal, lopakodással és felfedezéssel az egyik legmagával ragadóbb játékvilágban, amit valaha létrehoztak.



Történet

2036-ban járunk.

Miután egy atomháború elpusztította a Földet, a Moszkva romjai alatt elterülő alagútrendszerekben még mindig néhány ezer túlélő kapaszkodik az életbe.

Megküzdöttek már rájuk törő ellenséges elemekkel, harcoltak mutáns fenevadakkal és paranormális szörnyűségekkel, és elszenvedték egy polgárháború lesújtó következményeit is.

Ám, Artyomnak most el kell hagynia a metrót, hogy társaival egy hihetetlen, kontinenseken és az egész posztapokaliptikus Oroszországon átívelő utazáson vegyen részt, hogy új életet találjon keleten.

A Dmitry Glukhovsky regényei által inspirált Metro Exodus folytatja Artyom történetét az eddigi legnagyobb Metro-kalandban.



Vegyél részt egy hihetetlen utazáson

Fedezd fel az orosz vadon hatalmas, nem lineáris pályáit az Aurora – egy erősen átalakított gőzmozdony – fedélzetén, és élj át egy izgalmas, egész éven át tartó történetet, amely során a posztapokaliptikus világ mind a négy évszakával találkozhatsz majd.



Sandbox túlélő élmény

A klasszikus Metro játékmenet a sorozat történetében eddig még nem látott, új, nyitott, nem lineáris pályákkal párosul, amelyet a változó nap és éj ciklus, valamint a dinamikusan változó időjárás is színesít.



A tökéletes atmoszféra és immerzió

Egy pislákoló gyertya fénye a sötétben, a halálos összecsapásoktól vagy a környezeti elemektől összekoszolódott gázmaszkod letörlése, egy mutáns üvöltése az éjszakai szélben – A Metro világának minden egyes eleme hozzájárul ahhoz, hogy teljesen elmerülj, bele tudd élni magad a világába.



Túlélőhorror

Gyűjtögess és craftolj a túlélés érdekében, valamint a világ pusztulása után fellelhető nyersanyagokból, kézzel készített fegyvereidet is testre szabhatod, akár menet közben is. Harcolj mutánsok és emberek ellen egyaránt egy izgalmas, de ugyanakkor halálos, taktikai harcrendszerrel.



A döntéseid következménye

A döntéseid meghatározhatják bajtársaid sorsát, és ha nem vigyázol, akkor akár a halálukhoz is vezethetnek. A döntéseidnek következményei vannak a lebilincselő történetben, és ez hatalmas újrajátszhatósági potenciált rejt magában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Metro Exodus (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: