Betöltés...

Burstfire (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.484 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Burstfire egy taktikus, versenyképes, első személyű lövöldözős játék, amely a régi iskola taktikai harcának és a modern tervezési érzékenységnek az ötvözete.



Játssz támadó "SWAT" csapatként, hogy áttörd az ellenséges "MERC" védekezéseket olyan eszközökkel, mint a "Breaching Charge" vagy a "Hacker Device", hogy gondosan és pontosan megfogd az ellenséged "INTEL COM" -ját.



vagy



Játssz védekező "MERC" csapatként, védhető pozíciókat állítva fel az elsődleges védelmi célod, az "INTEL COM" körül, olyan eszközök használatával, mint a fa barikádok és a falerősítések.



- Tizenkét egyedi fegyver, amelyet harcba kell venni, mindegyiknek megvan a maga egyedi hangulata és játékstílusa, és kiegyensúlyozott, így egyik fegyvernek sincs túl sok ereje a másikkal szemben.

- Készítsen elő eszközöket a műveleteihez, olyan varázslatok végrehajtásához, mint a gyenge falak és szerkezetek megsemmisítése, az ellenséges eszközök feltörése és letiltása, az ellenség előrehaladásának lassítása és még sok más!

- Játsszon utat! Nincs terhelés, nincs osztály. Játszd a játékot pontosan úgy, ahogy akarod, felszerelve minden olyan elemet, eszközt vagy fegyvert, amelyet használni szeretnél ... többé nem ragaszkodva a nem tetsző osztályokhoz.

- Gamemode: A Burstfire az alkalmi-hardcore játékost szem előtt tartva jött létre. Lépj be egy életre szóló, egyetlen kerek világba, ahol ha meghalsz, elveszíted a játékot.

- Két térkép áll rendelkezésre: "The Compound" és "Convention".

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Burstfire (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: