Betöltés...

Meet Your Maker (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.282 Ft



A JÁTÉKRÓLA Meet Your Maker a kegyetlen kifejezés és a hódítás építőjátéka. Engedd szabadjára belső gonosz zsenidet kooperatív vagy egyjátékos módban, hogy megépítsd a fondorlatos halálos erődítményeket, vagy vedd fel a harcot a mások által építettekkel egy nagy tétekkel teli rablás során, hogy ellopd a túlélésedhez nélkülözhetetlen erőforrásokat.



Üdvözlünk az Apokalipszisben

Te vagy a Chimera gondnoka, egy élő kísérlet, amelyet utolsó lehetőségként hoztak létre, hogy megmentsék az életet a Földön. Vegyél részt az ügyesség és az ész harcában az egyetlen megmaradt erőforrásért, ami számít, és a kiméra evolúciójának kulcsa: a tiszta genetikai anyagért. A képzeleted legsötétebb zugaiból építhetsz és erősíthetsz halálos erődítményeket, úgynevezett előőrsöket, hogy kivonhasd és megvédd a genetikai anyagodat. Szivárogj be és élj túl más játékosok helyőrségeibe, hogy még többet lopj. Alkalmazkodj, fejlessz és fejlődj... vagy halj meg.



Alkoss, hogy pusztíthass

A világ leghalálosabb eszköztára a te kezedben van. Kombináld a blokkok, csapdák és őrök hatalmas választékát, hogy egy olyan erődöt építs, amely fondorlatos, ravasz és teljesen kegyetlen. Élvezd az alkotásod feletti teljes kontrollt, módosítsd a csapdákat és rögzíts egyéni őrjáratokat az őrök számára, majd oszd meg a helyőrségedet, és nézd, ahogy mások megpróbálják túlélni. Gyűjtsd be a jutalmakat azoktól, akik meghalnak, tanulj azoktól, akik élnek, és soha ne veszítsd el a fejlődésedet azzal, hogy megtámadnak.



Járj túl az elenfeleid észen, hogy életben maradj

Tedd próbára az akaratodat más játékosok előőrseit rabolva. Bízz az ösztöneidre, az eszedre és a reflexeidre egy "csináld vagy meghalsz" rablás során, hogy ellopd a következő építésedhez szükséges anyagokat. Válaszd ki a megfelelő felszerelést minden egyes egyedi kihíváshoz, majd szállj be, ragadd meg a Genmat, és juss ki élve minden útjába kerülő előőrs elsajátításával.



Együttműködés és kapcsolat

Tartsd közel a barátaidat és közelebb az ellenségeidet. Kombináld a kreativitásodat, és építs egy szövetségeseddel, vagy egyesítsd erőidet, hogy kettes csapatként portyázz. Használd az újrajátszási rendszert, hogy végignézd, ahogy a Raider-ek kihívják az előőrseidet. Növeld hírnevedet a mások által hátrahagyott elismerésekkel, hogy jutalmazd találékonyságodat. Könnyen megtalálhatod barátaidat és kedvenc építőidet, hogy bármikor játszhass az előőrseikkel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Meet Your Maker (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: