Betöltés...

System Shock (Remake) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.483 Ft



VIDEÓAKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓA JÁTÉKRÓLA System Shock az eredeti 1994-es korszakalkotó játék teljes körű remake-je, amely az azóta kultikussá vált játékmenetet teljesen új, HD látványvilággal, korszerűsített irányítással, átdolgozott kezelőfelülettel és teljesen új hangokkal, illetve zenével ötvözi; még SHODAN, a játéktörténelem egyik legikonikusabb gonosztevőjének eredeti szinkronszínésze is visszatér. Légy részese te is a valaha készült egyik legkiválóbb és legmeghatározóbb játék újjászületésének.



Egy öntudatra ébredt mesterséges intelligencia

SHODAN egy pszichopata, öntudatra ébredt mesterséges intelligencia, ami átvette az irányítást a Citadel Station felett, és annak legénységét egy kiborgokból és mutánsokból álló sereggé változtatta – és most ugyanezt tervezi a Földdel is megtenni. Fedezd fel és küzdd át magad a pokollá vált űrállomáson. Állítsd meg SHODAN-t, és akadályozd meg az emberiség pusztulását.



Az ő végzete a mi megváltásunk

A SHODAN-t megállító utad során megannyi veszéllyel kell majd szembenézned: az űr mélyén található űrállomáson kell halálig tartó harcot vívnod a megőrült mesterséges intelligencia erőivel. A nem lineáris történet során, amelyet a saját tempódban fedezhetsz fel, fejlesztened kell majd a képességeidet és alkalmazkodnod kell majd a különböző szituációkhoz, hogy felvehesd a harcot az ellenfeleiddel.



Nem lineáris pályatervezés

Merülj el teljesen a játék világában: lőj, verekedj, kússz, mássz, ugorj és gondolkodj, miközben átküzdöd magad a Citadel Station-ön. A játékban rád van bízva, hogy milyen módon közelíted meg a különböző helyzeteket: például a kibertérbe való belépéssel és rendszerek feltörésével új útvonalakat nyithatsz meg. És ez csak egy lehetőség azon sok közül, amelyekkel interakcióba tudsz lépni a játék nem lineáris pályatervezéssel megalkotott világával.



Egy klasszikus újjászületése

Fedezd fel a játék világát, amelyben az innovatív művészeti stílus a retró korokban elképzelt jövődizájnnal és a valós modern technológiával keveredik, és éld át egy korszakteremtő klasszikus újjászületését.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "System Shock (Remake) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: