Betöltés...

Planetary Annihilation (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.844 Ft



A JÁTÉKRÓL



Gyarmatosítsa a naprendszereket, megsemmisítse az otthoni világokat, és irtja ki ellenségeit epikus bolygóközi csatákban, több játékossal és több ezer egységgel. A Planetary Annihilation a stratégiai játékokat soha nem látott méretre emeli - és a játékosoknak hatékony eszközöket biztosít az akció irányításához.



Robbants fel mindent, bárhol; uralkodni kell az űrhajók, robotok és más futurisztikus háborús gépek büntetésével. Fegyverezd meg az aszteroidákat, és küldd őket bolygót pusztító ütközési tanfolyamokra. És egy teljes galaxist vegyen át dinamikus, egyjátékos módban, eljárási szempontból létrehozott tartalommal. Ne csak nyerj, semmisíts meg!



A legfontosabb jellemzők a következők:



- Epikus egyjátékos - Galaktikus háború a hagyományos, valós idejű stratégiai kampányok csavarja, amelynek során a játékosok egy dinamikus galaxisban harcolnak, procedurálisan létrehozott tartalommal. Minden átfutás más és más. A megsemmisítés végleges.

- Epikus többjátékos - Játssz akár tíz baráttal (vagy ellenséggel) hatalmas mindenki számára ingyenes és csapatalapú mérkőzéseken.

- Spectate - Spectate mérkőzések hihetetlen megtekintési lehetőségekkel.

- Speciális parancsnoki és irányítási lehetőségek - Az intuitív húzásokkal és kattintásokkal zökkenőmentesen válthat a bolygók között, bányászhatja az erőforrásokat, hozhat létre egyedi egységalakulatokat vagy portörthet a seregekben.

- Dinamikus kép a képben - Tekintse meg és működjön együtt egy másik bolygó egységeivel egy második ablakban, miközben az elsődleges nézetben fókuszál és irányítja a műveletet.

- Azonnali visszajátszások - Nézd meg a meccsen belüli felvételeket valós időben, amíg a mérkőzések folyamatban vannak. Nézze meg, mikor fordult egy csata úgy, hogy visszatekerte a játékot bármely pontra, vagy nézze meg az egész meccset a játék befejezése után.

- Smash Planets - Ne csak nyerj, hanem semmisíts meg. Végezzen játékokat minden fegyver anyjával: egy aszteroida ütközési pályán.



* Internet kapcsolat szükséges.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Planetary Annihilation (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: