Betöltés...

Everspace 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.620 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Everspace 2 egy gyors tempójú, egyjátékos űrhajós lövöldözős játék, amely űrben és a bolygókon való felfedezéssel, rengeteg zsákmánnyal, RPG elemekkel, bányászattal és barkácsolással várja a játékosokat. Éld át az izgalmas sci-fi történetet egy élénk, kézzel készített, titkokkal, rejtvényekkel és veszélyekkel teli nyílt világban.



Indulj el egy izgalmas utazásra

Fedezz fel idegen fajokat, fedezz fel rejtélyeket, találj rejtett kincseket, és védd meg rakományodat a törvényen kívüli bandák ellen egy izgalmas, 30 órás kampányban. A maximalisták mélyen elmerülhetnek az Everspace univerzumában, és több mint 90 órát tölthetnek el minden mellékküldetés és kihívás teljesítésével és minden rejtett titok felfedezésével.



Hagyd, hogy a lézerek beszéljenek

Semmisítsd meg ellenségeidet az Everspace módjára. térj ki, rohanj, gurulj, és lőj fegyvereiddel fergeteges viadalok keretein belül, űrhulladékok nyomát hagyva magad után. Használd a fegyverek és képességek széles skáláját, hogy legyőzd a drónokat, vadászgépeket, nehézbombázókat és hatalmas löveghajókat. De ne légy beképzelt! A hatalmas fővárosi hajók és az ősi őrzők még a legtapasztaltabb pilóták képességeit is próbára tudják tenni. Használd ki a környezetedet az előnyödre, és szerezz fölényt a nagyobb létszámúakkal szemben.



Fedezze fel a galaxist

Lépj be az Everspace univerzumba, és fedezd fel azt a szabadidődben. A DMZ és a 34-es klaszter környéke tele van fő- és mellékküldetésekkel, tevékenységekkel, eseményekkel és felfedezésre váró titkokkal. Gyújtsd be a hiperhajtóművedet, hogy felfedezz több mint 100 egyedi, kézzel készített helyszínt, amelyek hét különböző csillagrendszerben találhatók. és alakítsd ki örökségedet a csillagok között.



Csináld, ahogy akarod

Bővítsd privát hajógyűjteményedet az egyedi osztályokból összeállított vadászgépek gyakorlatilag végtelen kínálatából, hogy tökéletesre optimalizálhasd építésedet. A kereskedők egy bizonyos összegért cserébe segítenek neked jobb modellek beszerzésében, vagy elküldik a jelenlegi hajódat raktárba, miközben új hajótípust próbálsz ki. Kombináld okosan a modulokat, fegyvereket, eszközöket és előnyöket, hogy azok illeszkedjenek az egyéni játékstílusodhoz és az aktuális küldetéshez.



Titkok felkutatása

Az okos pilóták sikeres pilóták. Fosztogass törvényen kívüli rejtekhelyeket, menthető roncsokat és ősi rejtett kincseket, amelyek a DMZ minden felfedezhető területén elszórtan találhatók. Kutass át építményeket, oldj meg rejtvényeket, robbants fel aszteroidákat és állíts helyre romokat, hogy levadászd ezeket a kincseket.



Epikus zsákmány vár

Vadássz továbbfejlesztett felszerelésekre, hogy bővítsd az erőteljes felszereléskombinációk arzenálját. Keress a játékstílusodnak megfelelő zsákmányt, de légy hajlandó elhagyni a komfortzónádat, és kipróbálni valami újat. Legyél készen arra, hogy megtaláld és kihasználd a felszerelések, perkek, eszközök és hajók közötti szinergikus hatásokat, hogy teljes mértékben kiaknázd a bennük rejlő lehetőségeket.



Kezdődjön a vadászat

Az Everspace 2 kiterjedt kampányának befejezése még nem a vég! Vegyél részt veszélyes végjáték területeken és az Ancient Riftsben, amelyek lehetővé teszik, hogy a végletekig feszítsd a felépítésedet és a szerencsédet a fokozatosan nehezedő ellenfelekkel szemben. Sikeres menetben szerezz legendás felszerelést, amely hatalmas erőt és rendkívüli képességeket rejt magában.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Everspace 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: