Betöltés...

Galactic Crew (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.107 Ft



A JÁTÉKRÓLA Galactic Crew egy roguelike sci-fi játék, amely távoli galaxisban zajlik. Egy kis űrhajó kapitányaként indul a játék, csak néhány személyzettel és korlátozott erőforrásokkal. A világűrben való utazása során kereskedőkkel, bányászokkal, tudósokkal és hírhedt kalózokkal találkozhat. Ha a hajót frissíteni szeretné, és jobb felszerelést szeretne kapni az Ön és a legénység számára, árucikkeket és erőforrásokat kell cserélnie. Szerelje fel hajóját teleporterrel, hogy felfedezze a különféle bolygók és föld alatti pincéket. Beszéljen a tudósokkal a munkájukról, a kereskedőkkel folytatott kereskedelemről, a mentés közben lezuhant pilótákról, a harcosok és az ördögi vadállatok harcáról, vagy források gyűjtéséről új tárgyak készítéséhez.

Explore a galaxy

Egy új játék indításakor egy teljes galaxis létrehozódik eljárás közben, hogy felfedezhesse. Az aszteroida bányamezői az erőforrások összegyűjtése, a kereskedőkkel való kereskedelem, az űrállomások küldetéseinek felvétele céljából, a hajókat korszerűsíteni a hajógyárakban, új galaxisok felfedezése ugrókapuval, bolygók felfedezése a legénységgel vagy a földalatti pattanások rabja.



A galaxison való utazás közben véletlenszerű találkozásokat fog találni, és néhányuk ártani akar neked. Győződjön meg arról, hogy hajója jól fel van fegyverkezve és a személyzet jól felszerelt!

Hajó testreszabása

Mind a 12 játékképes űrhajónak saját elrendezése van. Helyezze utána űrhajóját bármely űrállomáson vagy hajógyáron helyiségek cseréjével, drónok felszerelésével és fegyverek toronyinak fejlesztésével. Több mint 25 különböző szoba áll rendelkezésre a hajó testreszabásához. Mindent megtehet, az egyszerű helyiségektől kezdve, mint például motorok, generátorok és a legénység helyiségei, valamint a taktikai helyiségek, például teleporterek, pajzsgenerátorok és drónnövelők. Használjon szobákat, például tárgyfeldolgozókat vagy botanikus kerteket, hogy még saját termékeit és tárgyait elkészítse!



A bányászati ?drónok felhasználhatók a hajó bányászati ?teljesítményének javítására, míg a harci drónok és a pajzshevederek nagy előnyt biztosítanak az űrharcban. Különböző, különböző méretű és speciális képességekkel rendelkező fegyveres tornyok állnak rendelkezésre az űrhajó felfegyverzésére.

A játék testreszabása

Új játék indításakor testreszabhatja játékát egy űrhajó, avatár, szakma és bónuszkártya kiválasztásával. A választástól függően ezek a bónuszkártyák javíthatják hajóinak erejét, további tárgyakat adhatnak a galaxishoz, megváltoztathatják a játék mechanikáját vagy hozzáadhatnak történetvonalakat! Felvehet több történetvonalat saját egyedi kampányának létrehozásához!



Ezeknek a kártyáknak csak kis része érhető el, amikor a játékot első alkalommal indítják. Mindegyikét feloldhatja, ha eredményeket szerez. Játszd a játékot, és még több tartalmat nyitol fel!

Fedezze fel bolygók és pincék

Több mint 100 különféle kézműves pince van rajta, és több mint tucat bolygó várja a felfedezését. Ezek a kutatások a régészeti helyszíneken folytatott tudósokkal való találkozástól, a hulladéklerakókból és a fegyverek csempészőjéből a középkori falvakig, a bányászati ?előcsarnokokig és a nagy szörnyek által őrzött ütközőkig terjednek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Galactic Crew (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: