Betöltés...

Rhapsody II: Ballad of the Little Princess (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.978 Ft



A JÁTÉKRÓL

A zene találkozik a kalanddal a Rhapsody II: Ballad of the Little Princess című játékban! A Rhapsody: A Musical Adventure bájos folytatásában, amelyben a fiatal "Tomboy Princess" Kururu lép édesanyja, Cornet nyomdokaiba, és elindul saját útjára, hogy megtalálja a hercegét.



Történet

A Marl Királyság uralkodójának lányaként Kururu arról álmodik, hogy megtalálja a saját fényes páncélú lovagját, mint előtte az édesanyja. Most tizenkét éves, és úgy dönt, hogy saját útjára indul, hogy megtalálja az igaz szerelmet. Kururu azonban hamarosan rájön, hogy a boldogan élnek, míg meg nem halnak útja nem olyan varázslatos, mint amilyennek a mesék mutatják, és hemzseg a veszélyes fenevadaktól, sötét összeesküvésektől és más beláthatatlan akadályoktól. Vajon megtalálja-e a szíve erejét, hogy útját a végére járja, és megtanulja, mit is jelent valójában az igaz szerelem? Még több dallal, egy új, körökre osztott harcrendszerrel és egy új, mégis ismerős történettel kiegészítve a Rhapsody II készen áll arra, hogy nyugaton is bemutatkozzon a és megdobogtassa a szívedet!



Jellemzők:

- Új, körökre osztott harcrendszer, valamint kifinomult, gyorsabb tempójú játékmenet

- Merülj el a továbbfejlesztett látványvilágban és zenében, valamint a kibővített játékzenében!

- A "Tomboy Princess" Kururu utazása köré összpontosítva egy robusztus történetet élhetsz át, tele bájjal, humorral és persze szerelemmel!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Rhapsody II: Ballad of the Little Princess (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: