Betöltés...

GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR- Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.820 Ft



A JÁTÉKRÓL



Digital Deluxe Edition



A Deluxe Edition a következő DLC-tartalmakkal rendelkezik, amelyek már a játék alatt állnak az Ön számára!

- További játszható karakterek: "Kum Haehyun", "Dizzy" és "Raven"

- System Voice Pack (minden karakter)

- Character Colors Pack (minden karakter, egyenként 6 további szín)

- jelmezkészlet elrendezése Elphelt számára



A forradalmian új 3D-s animációs grafikák tovább finomodtak, és további játéktartalmak kerültek hozzá! A következő generációs harci játék, a "GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-" most megjelent a Steamen!



Az örökség folytatása 1998-tól a "Guilty Gear" sorozat következő kiegészítése! Valamennyi látványt a legapróbb részletekig finomítottak, és az animációs mesterek kézzel csiszolták a legjobb minőségű, kézzel rajzolt anime effektus előállításához! A játék tartalma úgy lett megújítva, hogy minden képzettségi szintet biztosítson a játékosok számára, ezt nem hagyhatja ki!



Teljesen egyedi szereplő 23 karakterből!



A "REVELATOR" -ban 6 új karakterünk van a sorozat előzőiből, nevezetesen "Johnny", "Jack-O", "Kuradoberi Jam", "Kum Haehyun", "Raven" és "Dizzy", összesen 23 játszható karakter száma!



* A "Kum Haehyun", a "Raven" és a "Dizzy" feloldható a megfelelő DLC-k megvásárlásával. A "Raven" a játékon belüli pénznem használatával is feloldható.



Kiterjedt játékmódok



A kezdők nyugodtan érezhetik magukat lépésről-lépésre edzésprogramunkkal, kezdve az Oktató mód módját akciójátékká történő átalakítással a kötelek megtanulásáért, a Stílusos mód bevezetéséig, amely lehetővé teszi a különleges támadások egyszerű bevitelét és még sok minden mást! Meglátogathatja a játékon belüli GYIK-et is, hogy megválaszolja az erősödés népszerű kérdéseit!



Azoknál a játékosoknál, akik valamennyire ismerik a Fighting Games játékterületét, a COMBO mód áll rendelkezésünkre, hogy megtanítsuk az összes karakter értékét kombinációs lehetőségeikre, és a MISSION üzemmóddal, hogy megtanítsuk a karakterek általános taktikáját és technikáját. Van még egy "TRAINING" üzemmód is, rengeteg olyan funkcióval ellátva, amelyek lehetővé teszik az Ön által választott helyzet újbóli létrehozását, lehetővé téve ezáltal a képzést és a kutatást!



A jól fogadott STORY mód most újabb ütéssel tér vissza! Teljesen filmes a 3D grafikus motorral, fedezze fel a tudományt és derítse ki .. A "Guilty Gear" KIÁLLÍTÁSAI. A sztori mód kezdetén rövid bemutatás is található a múltbeli sorozatról, így a sorozatban új játékosoknak nem kell izgulniuk!



Online mód



Helyezze el személyes rangsorát a téten, és harcoljon a többi játékossal a "Rank Match" során, vagy egyszerűen csak élvezze az új "Player Match" módot izgulások nélkül!



"Játékosmérkőzés" módban saját testreszabható avatarjaival járkálhat, és kommunikálhat a többi játékossal a 3D szoba környezetében.

Helyezhet bejegyzést a "Rank Match" -be is, és folytathatja más offline játékmódok, például a TRAINING mód lejátszását, miközben várja a bejegyzés párosítását.

A mérkőzéseidről tárolt visszajátszások nem csak a mérkőzést mutatják úgy, ahogy van, de megnézheted mind az ellenfeled, mind az ellenfél legfontosabb bemeneteit, és megváltoztathatod a kameraállást, hogy más perspektívából nézhesd a csatát!

* A platformok közötti PS3 / 4 nem támogatott.



Nem tudja hova tenni az erőfeszítéseit? Megmutatjuk az utat! Legyen pillanatok alatt félelmetes játékos a "GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR-" tartalomcsomagolt támogatási szolgáltatásainkkal!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 50 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR- Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: