Betöltés...

The Sims 4 - Get Together (DLC) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 17.806 Ft



A JÁTÉKRÓL

Hozz létre klubokat a Simjeid számára, ahol te állíthatod fel a szabályokat, meghatározhatod a kinézetüket és testre szabhatod a szórakozóhelyeiket a The Sims™ 4 Get Togetherben. A klubban lévő simek a te szabályaidat követik, amikor együtt vannak, függetlenül attól, hogy általában hogyan viselkednek, így új lehetőségeket kapsz a simekkel való játékra! Új Simeket is megismerhetsz, ha különböző, eltérő érdeklődési körrel, identitással és stílussal rendelkező Klubokhoz csatlakozol. Találkozz más Simekkel olyan izgalmas csoportos tevékenységekre, mint a szupertitkos táncpartik, az éjféli tábortűz és még sok más. Fedezd fel Windenburg gyönyörű új világát festői környékeivel és nyüzsgő szórakozóhelyeivel!



Egyedi klubok létrehozása

Te határozod meg a szabályokat, te választod ki a tagokat, és te szabod testre az exkluzív törzshelyeket a The Sims 4 Get Togetherben. A klubban lévő simek a te szabályaidat követik, amikor együtt vannak, így új lehetőségeket kapsz arra, hogy játszhass a simjeiddel.



Csatlakozz klubokhoz és ismerkedj meg új Simekkel

Akár a Paragonnal akarsz stílusos lenni, akár a Felső Kéreggel akarsz finomakat enni, számos érdekes klubot fedezhetsz fel. Ahogy játszol a Klubokkal, feloldhatsz olyan előnyöket, mint a titkos kézfogások, a szociális ösztönzők és még sok más!



Gyertek össze és éljétek ki magatokat

Kezdődjenek a játékok! Vedd fel a harcot más Simekkel csocsóban, dartsban és a Ne ébreszd fel a lámát játékban. Bújj össze a szerelmeddel, vagy járj egy különleges tűztáncot a tábortűz körül. Ráadásul mutasd meg a legjobb ágyúgolyóidat, és csobbanj az új ugróplatformmal.



Uralkodj a táncparketten

Vidd a bulit a következő szintre az új DJ és táncos képességekkel. Pumpáld fel a tömeget a tökéletes mixszel a DJ-pultban. Aztán ugorj a táncparkettre, és hívd ki a többi Simet egy epikus tánccsatára!



Fedezz fel egy új világot

Fedezd fel Windenburg gyönyörű új világát festői környékeivel és festői nevezetességeivel, köztük a Von Haunt Estate kiterjedt sövénylabirintusával, a csábító medencékkel a sziklák mentén és a titokzatos ősi romokkal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Get Together (DLC) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: