Betöltés...

Everslaught Invasion [VR] (Meta Quest) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.017 Ft



A JÁTÉKRÓL

Készülj fel a legjobb VR akciójátékra az EVERSLAUGHT Invasionnal! Válassz három egyedi osztály közül, majd állj össze egy barátoddal online, hogy felvegyétek a harcot az ellenség hordáival és legyőzzétek a Great Corruptiont. Fuss, rohanj, ugorj és kapaszkodj át a nagy, sötét fantasy környezeteken. Fejleszd képességeidet és felszerelésedet, hogy még erősebbé válj. A közelharci és távolsági fegyverek széles választéka, az egyedi karakterképességek és a fizika alapú harc azt jelenti, hogy az EVERSLAUGHT Invasion minden csatája izgalmas!



Nagy mobilitású akció

Tapasztald meg a teljes mozgásszabadságot és a lenyűgöző, kézzel készített környezetet az EVERSLAUGHT Invasionban, ahol a VR-ben mindenféle korlátozás nélkül futhatsz, szökkenhetsz, ugorhatsz és kapaszkodhatsz.



Kétfős hadsereg

Szállj szembe az inváziós hordákkal egyedül, ha mersz, vagy ugorj be egy barátoddal, hogy kiegészítsék egymás képességeit és fegyvereit a végtelen szórakozás és újrajátszhatóság érdekében.



3 különböző osztály

Válassz a játék három egyedi osztálya közül - Warrior, Rogue vagy Vanguard - és szabadítsd fel karaktered egyedi képességeit és kesztyűfegyvereit, hogy bármilyen fenyegetéssel szembenézhess.



Részletes fejlődési rendszer

Nyiss fel új fegyvereket, pályákat és lore tárgyakat a mély fejlődési rendszerben. Fejleszd a kesztyűdet, a közelharci fegyvereidet és a karaktered képességeit harc közben, hogy még erősebbé válj!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 31 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Everslaught Invasion [VR] (Meta Quest) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: