Betöltés...

The Outer Worlds (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 9.821 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Outer Worlds egy díjnyertes egyjátékos, első személyű sci-fi RPG az Obsidian Entertainment és a Private Division közös játékától.



A galaxis legtávolabbi szegletébe tartó kolonista hajón elveszve évtizedekkel később ébredsz fel, és egy mély összeesküvés kellős közepén találod magad, amely a Halcyon kolónia elpusztításával fenyeget. Miközben felfedezed az űr legtávolabbi szegleteit, és különböző frakciókkal találkozol, amelyek mind a hatalomért versengenek, a karakter, akivé válsz, meghatározza, hogyan alakul ez a játékos által irányított történet. A kolónia vállalati egyenletében te vagy a nem tervezett változó.



A játékosvezérelt történet RPG

Az Obsidian hagyományaihoz híven rajtad múlik, hogyan közelíted meg a The Outer Worlds-t. A döntéseid nem csak a történet alakulását befolyásolják; hanem a karaktered felépítését, a társas történetek és a végjáték forgatókönyvei is.



Lehetsz hibás, a jó értelemben véve

A The Outer Worlds újdonsága a hibák ötlete. Egy meggyőző hőst a hibák tesznek azzá, amiket magukkal hordoznak. A The Outer Worlds játék során a játék nyomon követi a tapasztalataidat, hogy kiderítse, miben nem vagy különösen jó. Folyton megtámadnak a Raptidonok? A Raptiphobia hiba bevállalása egy gyengeséget ad, amikor szembeszállsz a kegyetlen lényekkel, de azonnal egy további karakterjellemzővel jutalmaz. Ez a választható játékmód segít neked, hogy a Halcyon felfedezése közben olyan karaktert alakíts ki, amilyet szeretnél.



Vezesd a társaidat

A legtávolabbi kolónián keresztül vezető utad során rengeteg karakterrel találkozol, akik csatlakozni szeretnének a legénységedhez. Egyedi képességekkel felvértezve, ezek a társak mind saját küldetéssel, motivációval és eszmékkel rendelkeznek. Rajtad múlik, hogy segítesz-e nekik céljaik elérésében, vagy a saját céljaid felé fordítod őket.



Fedezd fel a vállalati kolóniát

A Halcyon egy kolónia a galaxis szélén, amelyet egy vállalati igazgatóság birtokol és működtet. Mindent ők irányítanak... kivéve az idegen szörnyeket, amelyeket hátrahagytak, amikor a kolónia két bolygójának terraformálása nem éppen a terv szerint alakult. Találd meg a hajódat, építsd fel a legénységedet, és fedezd fel a településeket, űrállomásokat és más érdekes helyszíneket a Halcyonban

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Outer Worlds (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: