Betöltés...

For Honor: Complete Edition (EMEA) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.435 Ft



A JÁTÉKRÓL

A For Honor: Complete Edition tartalma:

- For Honor alapjáték

- Year 1: Heroes Bundle csomag

- Year 3 Pass

- Hozzáférés 4 új hőshöz

- Elit öltözet a 4 új hős számára

- Összes hősre alkalmazható „Thunderbolt and Frightening” effekt

- 5 Scavenger Crate

- 30 napos Champion státusz

- Marching Fire kiegészítő





Pusztíts a csatatéren, harcolj a bátorságért, a dicsőségért és a túlélésért a For Honor-ben, a Ubisoft új közelharcra összpontosító akciójátékában. A For Honor magával ragadó kampányt és izgalmas többjátékos módot kínál. Élvezd a teljes élményt online a barátaiddal vagy egyedül az MI ellen. Vegyél részt intenzív, hihető csatatereken zajló csatákban a For Honor-ben.



A 4 frakció

Egy nagy kataklizma után a történelem 4 legádázabb harcos frakciója csap össze egy epikus csatában a túlélésért. Csatlakozz a háborúhoz bátor lovagként, brutális vikingként, halálos szamurájként vagy félelmetes Wu Lin-ként, és harcolj a frakciód becsületéért. Hagyj magad mögött pusztítást a csatamezőn a gyors tempójú csatákban, amelyben az ügyesség és a zsigeri közelharc keveredik.



Az innovatív Art of Battle vezérlőrendszer

A játék innovatív irányítási rendszere, az Art of Battle segítségével teljes mértékben te irányíthatod hőseidet, akik mindegyike különálló képességekkel és fegyverekkel rendelkezik, miközben egy intenzív, hihető csatatéren megsemmisítesz minden katonát, íjászt és ellenfelet, aki az utadba áll. Érezd minden egyes csapás erejét és becsapódását. Az Art of Battle vezérlőrendszer segítségével teljes mértékben a kezedben tarthatod a harci mozdulataidat.



Egyedi, elsajátítandó harcosok

Válaszd ki kedvenc harcosodat 12 egyedi hős közül, köztük halálos lovagokkal, brutális vikingekkel és hidegvérű szamurájokkal. Minden hős saját fegyverkészlettel és harci stílussal rendelkezik, és képes megfordítani a csata menetét, hogy a frakcióját győzelemre vezesse. Fejezd ki személyiségedet, és kelts félelmet ellenségeidben azzal, hogy testre szabod harcosod minden egyes aspektusát, beleértve a mellkasodat, a válladat, a sisakodat és a fegyveredet.



Emlékezetes egyjátékos kampány

Az emlékezetes történetkampány egy harcosokról szóló történet, amelyben mindhárom frakció hőseit megtestesítheted. Várakat és erődöket ostromolva, hatalmas csatákban döntést hozva, és halálos, intenzív párbajokban vívva, minden eszedre és képességedre szükséged lesz, hogy biztosítsd néped túlélését, és meghiúsítsd a könyörtelen és vérszomjas hadvezér, Apollyon terveit.



Forradalmi többjátékos mód

Az 5 forradalmi többjátékos mód próbára teszi majd az ügyességedet, és a következő szintre emeli majd az adrenalinszintedet. A Dominion, a Skirmish és a Elimination játékmódokban vesd magad harcosaid csapatával a csata szívébe, koordinálj és kommunikálj a győzelemért, miközben támogatod szövetségeseidet, lemészárololod ellenségeidet, és birtokolod a csatateret. A Brawl és a Duel játékmódokban nézz szembe ellenfeleiddel intenzív és brutális harcokban, ahol harci képességeid döntenek majd élet és halál között.







Marching Fire

A Marching Fire a For Honor eddigi legnagyobb és legambiciózusabb frissítése. Egy új frakcióval, 4 új hőssel, egy új 4v4 játékmóddal, jelentős vizuális fejlesztésekkel, és az új PvE Arcade móddal a Marching Fire úgy bővíti a For Honor világát, mint még soha semmi.



Az új Wu Lin frakció

A Wu Lin egy harcos frakció az ókori Kína falain belül. Négy Wu Lin harcos most nyugatra utazik, hogy bosszút álljon a háború, az árulás és a személyes tragédiák miatt. Azért harcolnak, hogy elfoglalják jogos helyüket a következő dinasztiában.



Új PvP játékmód: Breach

Éld át, milyen érzés megrohamozni vagy védeni a támadók elől egy jól megerősített, ballistákkal, tüzes katlanokkal és íjászokkal felszerelt várat. A támadóknak faltörő kos segítségével kell betörniük a várba, míg a védőknek mindenáron meg kell próbálniuk megállítani őket, hogy megvédjék urukat. Ez a stratégiai, csapatjátékos többjátékos mód három új pályával egy adrenalinnal teli mélységi réteget hoz a játékba.



Arcade mód

Az Arcade mód egy új szólóban és kooperatív módban is játszható játékmód, ahol a játékosok csatákat vívnak és jutalmakat szereznek, amelyek átvihetők az összes többjátékos módba. Fedezd fel az új hősöket és fejleszd őket, mielőtt PvP-be viszed őket. Ez a végtelen újrajátszhatóságot kínáló, gyors játékmód minden alkalommal új csatát kínál, változó célokkal, ellenségekkel és módosítókkal.



Grafikai fejlesztések és új funkciók

A For Honor: Marching Fire kiegészítővel minden játékos közelebb kerül majd az akcióhoz, mint valaha, a teljes játékot érintő grafikai fejlesztéseknek köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "For Honor: Complete Edition (EMEA) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: