Betöltés...

Test Drive: Ferrari Racing Legends (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.954 Ft



A JÁTÉKRÓL

A részletes fizika sokféle kihívást támaszt alá ennek a mérföldkőnek számító autómárka történetében. A gondosan részletes autók és a pályák a zsigeri károkat tükrözik, ahogy a versenyek kopnak, az éles sebességérzék pedig kommunikálja e rendkívül hangolt járművek erejét, mivel a fejlett mesterséges intelligencia még a legtapasztaltabb sofőrt is kihívja.



FŐBB JELLEMZŐK:

Kiterjedt online verseny - egy- és többjátékos integráció versenystílusok válogatásával. Legfeljebb 8 játékos csatlakozhat egyetlen futamhoz.

36 áramkörök, beleértve a variációkat is - GP áramkörök, teszt áramkörök és bónusz áramkörök; sokféle vezetési környezet, hogy tükrözze a világ legjobb vezetését. Számok a múltból és a jelenből.

Több mint 50 lenyűgözően részletes autó - A legnagyobb modern és klasszikus Ferrari modelleket kívül-belül szeretettel renderelik - beleértve a működő kapcsolóberendezéseket és a látható motorokat.

Kampány mód - A játékosok megtapasztalják a Ferrari márka gazdag történetét, amikor a Ferrari történelme során feloldják a pályákat és az autókat. A kampány során feloldott áramköröket később szabadon lehet versenyezni bármilyen rendelkezésre álló autóval.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Test Drive: Ferrari Racing Legends (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: