Betöltés...

Forgotton Anne (Collector's Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.953 Ft



A JÁTÉKRÓLKépzelj el egy olyan helyet, ahol minden elveszett és elfeledett elmegy; régi játékok, levelek, egyetlen zokni. Az Elfeledett Föld egy varázslatos világ, amelyet Forgotlings lakott; a téves tárgyakból álló lények vágynak arra, hogy újra emlékezzenek rájuk.



A Forgotton Anne egy zökkenőmentes filmes kaland, amelynek célja az értelmes mesemondás és a könnyű puzzle-platform. Te vagy Anne, a végrehajtó, aki fenntartja a rendet az Elfeledett Földön, amikor egy lázadást indít el, amely megakadályozhatja mesterét, Bonkut és önmagát az emberi világba való visszatérésben ...



Főbb jellemzők:



Fedezze fel a gyönyörűen megvalósult csodálatos világot, amely tele van Forgotlings-kel - bájos mindennapi tárgyakkal, amelyek életre kelnek, személyiséggel tele.

Fedezze fel az igazságot a szenvedélyes uralkodó és a könyörtelen lázadás közötti konfliktus mögött.

Használd ki az Anima erejét, az energiát, amely életre kelti az elfeledett földeket. Használd rejtvények megoldására és a végső irányítás irányítására Forgotlings életében.

Válasszon gondosan. Az szavai és cselekedetei megváltoztathatják a mesét, amelyet egy elágazó párbeszéd rendszernek köszönhetően ad a hatalom a kezedbe.

Futtasson, ugráljon és szárnyaljon, amikor arra törekszik, hogy Anne-t hazavezessen, felszabadítva a területeket és képességeket az út mentén.

Élvezze a kézzel animált látványterveket, amelyek ugyanazon hagyományos technikákkal készültek, amelyek életre keltették kedvenc animált filmjeit.

Merüljön el a koppenhágai Filharmonikusok zenekarának fellépő, szárnyaló zenekarba.



Collectors Edition Extrák:

- Artbook: A Forgotton Anne művészete: Merüljön el a Forgotton Anne gyönyörű művészetében. Ez a digitális műkönyv több mint 90 oldalt tartalmaz a játékból és a fejlesztési folyamatból származó művészeti alkotásokkal, beleértve a korai vázlatokat, a forgatókönyveket és még sok minden mást.

- Forgotton Anne korai prototípus: Futtasson és ugorjon végig a játék helyének korai ismétlésein, és fedezze fel a fejlesztési folyamatot az egész szétszórt fejlesztői jegyzetekkel.

- Anne témájú zenelevele: Vedd kezét egy „elfelejtett tekercsre”, amely tartalmazza az Anne témájának eredeti gyönyörű zongoraelrendezésének zenei jelölését.

- Anne játékának Sprite Sheets gyűjteménye:Tanulja meg Anne mozgásait az Anne játékbeli animációs kereteinek ezen gyűjteményével. 10 nagy felbontású sprite-lapot tartalmaz.

- Forgotton Anne zenekar hangzása: Élvezze újra a Forgotton Anne emlékeit ezzel a koppenhágai filharmonikus zenekarral felvett különleges hangzással. Tartalmazza a Randi Laubek „Elfelejtett Anne” című dalját.

1: Toronyállomások - 3:36

2 : Konfliktus - 2:11

3: Városi utcák - 5:11

4: Vasúti utazás - 5:01

5: Anne háza - 1:55

6: Tavaszi kert - 1:23

7: Másik világ - 1:58

8: Visszatérés - 3:41

9: Bonku kamra - 2:25

10: Ether-híd - 2:40

11: Utolsó előőrs - 2:23

12: Gondnok - 2:54

13: Választás - 2:45

14: Elfelejtett Anne - 2:50

- 40:56

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Forgotton Anne (Collector's Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: