Betöltés...

Heavy Duty Challenge: The Off-Road Truck Simulator (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.383 Ft



A JÁTÉKRÓL

Vezess erős kamionokat és fedezd fel a nyitott világú környezetet. Sajátítsd el teljes mértékben a kamionvezetés művészetét, és nyerj meg bajnokságokat. Tapasztald meg úgy az off-road vezetést, mint még soha!



Fedezd fel a nyitott világú környezetet, és menj el egy nyugodt kis utazásra a kedvenc kamionoddal, vagy indulj egy gyűjtögetni, és fedezd fel a környéked összes rejtett titkát. Vegyél részt kihívásokkal teli bajnokságokon, amelyeket a valós kamionversenyek ihlettek. Győzd le az embert próbáló akadálypályákat, nyerj trófeákat és hódítsd meg az online ranglistákat. Vezess hivatalos márkájú kamionokat, amelyek olyan részletgazdagsággal rendelkeznek, mintha csak egy valódi kamionban ülnél. Ha teljesen el szeretnél merülni a kamionvezetés élményében, akkor játssz kormánnyal, és válts belső nézetre. Tapasztald meg a játék különleges, ultra-realisztikus fizikaszimulációját.



Jellemzők:

- Bajnokságok és nyílt világú vezetési élmény

- 12 valódi kamion, mind részletesen kidolgozott vezetőfülkével

- Az Europa Truck Trial bajnokság által hivatalosan licenszelt játék

- Sérülés- és javítási rendszerek

- A kamiont erősítő és fejlesztő rendszerek

- Online ranglisták

- Ultra-realisztikus fizikaszimuláció

- Kontroller- és kormány támogatás

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Heavy Duty Challenge: The Off-Road Truck Simulator (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: