Betöltés...

Age of Wonders: Planetfall - Season Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.517 Ft



A JÁTÉKRÓLÉpítsd a meglévő birodalmat a Wonders Age: Planetfall Season Pass segítségével. A Season Pass három közelgő bővítést és azonnali jutalmat tartalmaz!



Szerezzen exkluzív háttérképeket és fórum-ikonokat, amikor megvásárolja a Season Pass-ot.





Fedezze fel a Csillagok unió történetének rég elveszett titkait, és tanúja legyen egy ősi vallási csoport újjászületésének. A Revelations az első kibővítés a Triumph Studios által a Age of Wonders: Planetfall-tól, a körökre osztott stratégiai játék mély birodalomépítéssel.





Az összeomlott Csillagok Uniójának hirtelen szétválogatása és hamisítása során a hódítók új, félrevezető faja jelent meg a galaxis felé. Helyezze el és pusztítsa el a könyörtelen Shakarnként, egy gyilkos versenyen, amelyben gyíkokat élnek holografikus álruhákkal, amelyek készen állnak az emberi hatalom utolsó erősségeinek megtévesztésére, megbontására és szétesésére. Küzdjön új környezeti katasztrófákkal és brutális késői játék inváziókkal. Csak vigyázz, semmi, majd végig a semmiben ...


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Age of Wonders: Planetfall - Season Pass (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: