Betöltés...

DeathSpank (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.718 Ft



A JÁTÉKRÓLDeathSpank számtalan éven át volt az Igazság Osztogatója, a Gonoszság Legyőzője és az Elesettek Hőse. DeathSpank hosszú időn át keresett egy nagy hatalmú ereklyét, melyet úgy hívtak… Az Ereklye. Az ismeretlen mester által, ismeretlen céllal, a múlt egy ismeretlen időszakában készült Ereklye végre DeathSpank keze ügyébe került. De mi az Az Ereklye?



Fő jellemzők:

Ron Gilbert epikus humora – Ron Gilbert teljesen új műfajban mutatja be kacagtatóan szellemes humorát és képtelen párbeszédeit, minden idők egyik legepikusabb történetében egy hősről, kinek küldetése Az Ereklye fellelése.

Kétjátékos helyi „pajtás” együttműködő mód – Kérd meg egy barátod, hogy hősies pajtásod szerepében harcoljon oldaladon, és küzdjétek át magatokat együtt pokoli kazamatákon és rejtelmes tájakon. A helyi együttműködő módhoz játékvezérlő szükséges a második játékos számára.

Fedezz fel egy hatalmas világot – A DeathSpank világa hatalmas és tele van rengeteg különleges és mulatságos karakterrel, veszélyes ellenféllel, változatos tájakkal, és tyúkokkal... Rengeteg tyúkkal.

Keress meg és gyűjts össze több száz fegyvert, különleges tárgyat és páncélt – Gyűjtsd össze fegyverek, páncélok és különleges tárgyak százait (gyűjtöttél már valaha is unikornis-kakát, vagy használtál már tyúkkilövőt?) hősies utazásod során, és használd fel őket karaktered képességeinek és felszerelésének testre szabásához.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "DeathSpank (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: