Betöltés...

Nascar Arcade Rush (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.878 Ft



A JÁTÉKRÓL

A NASCAR-bestiák elszabadultak! Ebben az új játékban a NASCAR-versenyek izgalma találkozik az arcade versenyzés élményével, amely így egy újragondolt, ikonikus versenypályákkal és páratlanul nagy sebességű akcióval rendelkező, teljesen új NASCAR-élményt nyújt.



Ikonikus versenypályák, vad kanyarok

Várnak rád a teljesen újragondolt kanyarokkal, ugratókkal, nitró-sebességnövelőkkel és villámgyors tempójú szórakozással teli, valódi NASCAR-versenypályák. Tapasztald meg a Talladega Superspeedway, a Daytona International Speedway, a Darlington Raceway, a Martinsville Speedway, a Homestead-Miami Speedway és még sok más pályát egy egészen új, szórakoztató és dinamikus módon!



Teljes mértékű személyre szabhatóság

Járművek hatalmas választéka vár! Válassz egy számodra tetsző autót a teljes kínálatból, amely egészen az ’50-es évektől napjainkig 75 évnyi versenyzés autóit öleli fel. Minden egyes járművet testre szabhatsz a több mint 1000 kombináció segítségével, megtalálva így a számodra megfelelő festést, felnit, spoilert, vizuális effektust és még sok mást! Ezen felül a sofőrt is testre szabhatod egyedi öltözettel, színekkel és sisakokkal.



Szórakozz egyedül, vagy másokkal együtt

Ha egyedül szeretnéd elütni az időt a játékkal, akkor olyan lehetőségek várnak rád, mint a NASCAR Cup Series, a Quick Race, vagy a Time Attack játékmódok. Ha viszont másokkal szeretnéd összemérni a vezetői tudásodat, akkor arra izgalmas, helyi többjátékos módban, illetve 12 fős online többjátékos módban is van lehetőséged.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Nascar Arcade Rush (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: