Betöltés...

Company of Heroes (Franchise Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.628 Ft





A JÁTÉKRÓL



9 elemet tartalmaz: CoH 2 - nyugati fronthadseregek: Oberkommando West, CoH 2 - nyugati fronthadseregek: amerikai erők, hősök társasága, hősök társasága 2, hősök társasága 2 - Case Blue Mission Pack, hősök társasága 2 - Southern Fronts Mission Pack, Hősök Társasága 2 - Győzelem a sztálingrádi Mission Packnél, Hősök Társasága: Opposing Fronts, Hősök Társasága: Tales of Valor



Hősök társasága

Viscerális világháborús játékélményt nyújtva a Company of Heroes újradefiniálja a valós idejű stratégiai játékokat azáltal, hogy életre kelti a hőskatonák, a háború által elpusztított környezetek és a dinamikus harctérek áldozatait. Normandia D-napi inváziójától kezdve a játékosok szövetséges katonákból álló csapatokat vezetnek harcba a német háborús gép ellen a második világháború legfontosabb eseményei között. A gazdag, egyjátékos kampány révén a játékosok rendkívüli eseményekbe sodorják a hétköznapi katonák mozis intenzitását és bátorságát.



Hősök társasága 2

A világ legsötétebb órájában a szovjet Vörös Hadsereg parancsnoka vagy, akit brutális frontháború folyt, hogy kiszabadítsa Oroszország anyát az ellenséges betolakodóktól.



1941 van, és a második világháború legvéresebb konfliktusának kezdete több mint 14 millió katonai áldozatot eredményez.



Tanúja lehet a Vörös Hadsereg küzdelmeinek a közeli vereségtől kezdve a Németország feletti hihetetlen diadaluk révén a háború legnagyobb kihívást jelentő és legköltségesebb színházában, a Keleti Fronton.



Katonai taktikája megtartja az erőt, hogy megdöntse a konfliktus egyensúlyát. Vegyen részt taktikai harcban, amely meghatározza Önt katonai vezetőként, és kihasználja a Szovjet Birodalom erejét, amikor szétveri magát Berlin felé.



Hősök Társasága: Ellenzéki frontok

Az első számú RTS-franchise következő fejezete pokoli háború sújtotta tájba taszítja a játékosokat, hogy vezessenek két csatában edzett sereget könyörtelen kampányokban a becsületért és az országért. A játékosok vezetik a kitartó brit 2. hadsereget a hősies II. Világháború alatt, Caen (Franciaország) alatt, és a német Panzer Elitet irányítják, miközben a történelem legnagyobb légi inváziójának visszaszorításáért küzdenek.



Hősök társasága: Talor of Valor

Company of Heroes®: A Tales of Valor ™ az Év játékának győztese és a legmagasabb minősítésű valós idejű stratégiai franchise cég, a Company of Heroes® . A legyőzhető új kampányokkal, a parancsnokság egységeivel és a meghódítandó csatatérekkel rendelkező Company of Heroes®: Tales of Valor ™ fejlett játékmechanikát és 3 epizodikus kalandot kínál, beleértve 9 új küldetést, 3 új többjátékos módot és új képességeket, amelyeket elsajátítanunk kell.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Company of Heroes (Franchise Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: