Betöltés...

Forza Horizon 5 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.651 Ft



A JÁTÉKRÓLFedezd fel Mexikó élénk és folyamatosan fejlődő, nyitott világú tájait határtalan, szórakoztató vezetési akciókkal a világ legjobb autóinak százaival.



Ez a te Horizon-kalandod

Vezess lélegzetelállító expedíciókat Mexikó nyüzsgő és állandóan változó, nyitott világú tájain, határtalan, szórakoztató vezetési élményt nyújtva a világ több száz legnagyszerűbb autójával.



Egy változatos nyitott világ

Fedezd fel a lenyűgöző kontrasztokkal és szépséggel teli világot. Fedezz fel élő sivatagokat, buja dzsungeleket, történelmi múltú nagyvárosokat, rejtett romokat, érintetlen tengerpartokat, hatalmas kanyonokat és még egy hófödte vulkánt is. Merülj el a több száz kihívást tartalmazó, mélyreható kampányban, amely jutalmazza a kedvenc tevékenységeiddel való foglalatosságot. Ismerj meg új karaktereket és határozd meg a Horizon Story küldetések kimenetelét.



Egy fejlődő nyílt világ

Nézz szembe olyan lenyűgöző időjárási eseményekkel, mint a tornyosuló porviharok és az intenzív trópusi viharok, miközben Mexikó egyedülálló, dinamikus évszakai minden héten megváltoztatják a világot. Térj vissza az új események, kihívások, gyűjtögetnivalók és jutalmak, valamint a felfedezésre váró új területek miatt. Két évszak sosem lesz ugyanolyan.



Ez egy közösségi nyílt világ

Csatlakozz más játékosokhoz és lépj be a Horizon Arcade-ba, ahol folyamatos, szórakoztató, túlzó kihívások sorozata vár rád és barátaidra, hogy menük, töltőképernyők és lobbik nélkül is részt vehessetek az akcióban és jól szórakozhassatok. Találkozz új barátokkal a Horizon Open és Tours játékban és oszd meg alkotásaidat az új közösségi ajándékmegosztással.



Ez a te nyílt világod

Teremtsd meg a szórakozás saját kifejezésmódjait az erőteljes új EventLab játékmód eszköztárával, beleértve az egyéni versenyeket, kihívásokat, mutatványokat és teljesen új játékmódokat. Minden eddiginél többféleképpen szabhatod testre az autódat olyan új lehetőségekkel, mint például a kabriótető nyitásának és zárásának lehetősége, a féknyergek festése és még sok más. Használd az új Gift Drops funkciót, hogy megoszd egyéni alkotásaidat a közösséggel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Forza Horizon 5 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: