Betöltés...

Warhammer 40,000: Darktide (Imperial Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.569 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Warhammer 40,000: Darktide - Imperial Edition tartalma:

- Warhammer 40,000: Darktide alapjáték

- Loyalist csomag

- Mortis veterán portrékeret

- Caducades hátizsák

- Hivatalos játékzene

- 2500 Aquilas prémium játékbeli fizetőeszköz





Vedd vissza Tertium városát a vérszomjas ellenség hordáitól ebben az intenzív és brutális akció-lövöldében. A Warhammer 40,000: Darktide a Vermintide-sorozat díjnyertes csapatának új, kooperatív játékra összpontosító élménye. A kaptár mélyén a korrupció magvai azzal fenyegetnek, hogy a sötétség mindent elsöprő áradatává válnak. Egy titokzatos és baljós új erő igyekszik átvenni az irányítást az egész város felett. Te és az Inquisition-beli szövetségeseid feladata, hogy kiirtsátok az ellenséget, mielőtt a várost bekebelezné a Chaos.



Magas feszültségű hibrid harc

A Vermintide 2 élvezetes közelharcának örökségére épülő Warhammer 40,000: Darktide ezúttal már lőfegyvereket is hozzáad a képlethez. Sajátítsd el a távolsági és a közelharc közötti egyensúlyt, miközben ellenségek sokaságán küzdöd át magad. Érezd a lánckard minden egyes suhintásának, lendítésének és szeletelésének hatását, vagy égesd halálra az ellenfeleidet a lézerpuskával.



A csapatmunka a siker kulcsa

A Darktide egy kooperatív játék. Ha túl messzire vándorolsz, azt kockáztatod, hogy az olyan ellenségek, mint például a nyáladzó Chaos Hound vagy a Moebian Trapper elkapnak, vagy megölnek. Ha egyszer áldozatul esel ezeknek az ellenségeknek, csak a csapattársaid menthetnek meg! Sőt, a veleszületett szívósságod - az elszántságod, hogy a fájdalom ellenére is kitarts - csak akkor töltődik fel, ha a csapataid közelében vagy.



A te karaktered, a te játékstílusod

Készítsd el saját, egyedi karakteredet, és szabd testre fizikai megjelenését, hangját és az eredettörténetét. Válaszd ki a karakterosztályodat, amely meghatározza, hogy milyen egyedi tulajdonságokat és képességeket használhatsz a harcban. Az Imperial hadsereg tapasztalt veteránja leszel, egy mogorva kívülálló vagy egy heves fanatikus? A döntés a tiéd.



Tertium - Egy kaptárváros az összeomlás szélén

Lépj be a Warhammer 40,000 erőszakos, disztópikus világába. A forrongó ipari üzemektől egészen az állandó savas esőzések által sújtott, rothadó vízkarbantartó zónáig, a Tertium Hive még a legkedvezőbb körülmények között is kemény és könyörtelen hely. A te feladatod a lelkes Inquisition-t szolgálni azáltal, hogy küldetésekre indulsz a kaptárváros mélyén leselkedő veszélyek kiirtására, vagy ha nem sikerül, akkor azáltal, hogy meghalsz.



A Chaos sosem alszik

Alkalmazkodj a Chaos kiszámíthatatlan szeszélyeihez a mutátorokkal, amelyek egy spontán kihívással gazdagítják a küldetésedet. Csapatodnak meg kell tanulnia alkalmazkodni, új taktikákat kell elsajátítania, és változtatnia kell felszerelését, hogy szembenézhessen ezekkel a kegyetlen kihívásokkal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Warhammer 40,000: Darktide (Imperial Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: