Betöltés...

Victoria Collection 2023 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 49.331 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Victoria Collection 2023 tartalma:

- Victoria I: Complete teljes játék

- Victoria II teljes játék

- Victoria II: Interwar egyenruhacsomag

- Victoria II: Interwar Artillery egyenruhacsomag

- Victoria II: Interwar Planes egyenruhacsomag

- Victoria II : A House Divided kiegészítő

- Victoria II: A House Divided - American Civil War egyenruhacsomag

- Victoria II: A Heart of Darkness kiegészítő

- Victoria II: Songs of the Civil War bónusz dallamok

- Victoria II: German Unit egységcsomag

- Victoria II: Interwar Engineer Unit egységcsomag

- Victoria II: Interwar Cavalry Unit egységcsomag

- Victoria 3 teljes játék

- Victoria 3: French Agitators bónuszcsomag





Victoria I Complete

A Victoria Complete játékban gondosan irányítsd nemzetedet a 19. század eleji abszolút monarchiák korszakából a terjeszkedésen, gyarmatosításon és társadalmi felfordulásokon keresztül, hogy a 20. század hajnalára a világ egyik nagyhatalmává váljon. Gyűjtsd össze a szükséges vagyont és erőt, hogy ellenségeid előtt maradj, szerezz felbecsülhetetlen presztízst és becsületet, és reformáld meg a nemzetet szabad demokráciává. Vagy vezesd népedet a zsarnokság, a korrupció és az anarchia zord útjára...



Mélyreható politikai szimuláció

Tapasztalj meg egy mélyreható politikai szimulációt, ahol minden cselekedetednek különböző következményei lesznek az egész világon. A gyűjtemény egy nemzet kormányzásának hat különböző aspektusára összpontosít: Diplomácia, hadviselés, gazdaság és iparosítás, kolonizáció, technológiai kutatás és politika. Az alapjátékot a végső világuralom és birodalomépítés szimulációjaként üdvözlik, és lehetővé teszi a játék folytatását a "Hearts of Iron 2: Doomsday"-ben.



Jellemzők:

- Történelmi és dinamikus küldetések, amelyek végigvezetik országodat a történelmen.

- Fejlett technológiai fa, amely a teljes időszakot lefedi, beleértve a két világháború közötti időszakot is

- Tapasztald meg a több mint 2800 tartományt tartalmazó globális térképet

- A játékos politikai döntéseihez kapcsolódó katonai rendszer

- Mélyen magával ragadó politikai szimuláció és részletes gazdasági rendszer

- Többjátékos mód akár 32 játékossal







Victoria II

Vezesd gondosan nemzetedet a 19. század eleji abszolút monarchiák korszakától a terjeszkedésen és gyarmatosításon keresztül, hogy végül a 20. század hajnalára igazi nagyhatalommá válj. A Victoria II a 19. század gyarmati korszakában játszódó nagyszabású stratégiai játék, amelyben a játékos átveszi az irányítást egy ország felett, és az iparosításon, politikai reformokon, katonai hódításokon és gyarmatosításon keresztül irányítja azt.



Minden lépésnek következményei vannak

Tapasztald meg az alapos politikai szimulációt, ahol minden egyes cselekedetednek különböző következményei lesznek az egész világon. A lakosság a politikai tudatossága, társadalmi osztálya, valamint a kormánya ellen való elfogadási vagy lázadási hajlandósága alapján reagál majd a döntéseidre.



Jellemzők:

- Mélyen magával ragadó politikai szimuláció több tucat különböző kormánnyal.

- Részletes gazdaság több mint ötven különböző árutípussal és különböző termelőüzemekkel.

- Több mint 200 különböző ország játszható, az 1835-től a második világháború kitöréséig terjedő korszakban.

- Fejlett technológiai rendszer több ezer felfedezésre váró találmánnyal.

- Továbbfejlesztett grafika és kezelőfelület, valamint többjátékos támogatás.

- Egyszerűsített kezelőfelület teszi a játékot könnyen elérhetővé.

- Különböző feladatok automatizálása, beleértve a kereskedelmet és a népességfejlesztést.

- Fejlett befolyási szférák rendszere, ahol a nagyhatalmak harcolnak a világ irányításáért.

- Háziipari termelést szimuláló preindusztriális gazdaságok.

- Gunboat Diplomacy, nincs szükség tárgyalásra, mivel egy kikötőn kívüli flotta meggyőzőbb érv lehet.

- Történelmi és dinamikus küldetések, amelyek végigvezetik országodat a történelmen.







Victoria II: A House Divided

A Victoria 2 első bővítménye az amerikai polgárháború korszakára koncentrál, és a játék politikai és gazdasági aspektusait erősíti. Vezesd gondosan nemzetedet a 19. század eleji abszolút monarchiák korszakától a terjeszkedésen és gyarmatosításon keresztül, hogy végül a 20. század hajnalára igazi nagyhatalommá válj.



Jellemzők:

- Új kiindulópont 1861-ben, így a játékosok a kezdetektől fogva átélhetik az amerikai polgárháborút.

- Okok gyártása a más országok elleni háborúra, mindezt a nagy hatalmi játszma nevében

- Civilizáld országodat különböző új reformutakkal, hogy végül egyenrangúvá válj a nyugati nemzetekkel

- Fektess be más országok infrastruktúrájának és gyárainak építésébe, hogy erősítsd a veled való kapcsolatukat

- Mélyebb politikai rendszer új nemzeti fókuszlehetőségekkel és új típusú reformokkal

- A népi mozgalmak új rendszere, amelyeket le lehet csillapítani vagy el lehet nyomni, de ha figyelmen kívül hagyod őket, akkor a holnap forradalmáraivá válnak.

- Továbbfejlesztett kezelőfelület, több könnyen elérhető információval és javuló játékmenettel







Victoria II: Heart of Darkness

A Victoria II: Heart of Darkness a Victoria II nagystratégiai és politikai szimulátor második kiegészítője. Ez a bővítmény az Afrikáért folytatott küzdelemre összpontosít. Versenyezz más gyarmatosító hatalmakkal és éld át a nemzetközi válságokat, amelyek nagyhatalmi közvetítést igényelnek, ha a világ el akarja kerülni a háborút ebben a Paradox Development Studio által készített élményben.



Tapasztald meg a vadonatúj gyarmatosítási rendszert

Használd a haditengerészetedet, hogy bővítsd birodalmadat, versenyezz más gyarmatosító hatalmakkal, és küzdj a tengerentúli ellenőrzésed fenntartásáért. A gyarmati konfliktusok kicsúszhatnak az irányításod alól, és nemzetközi válságokká válhatnak. Ezeket diplomáciai tárgyalásokkal kell eldönteni, vagy költséges háborúkkal kockáztatni.



Tengeri harcrendszer

Az új gyarmatosítási rendszerrel együtt a haditengerészetetek fontosabb, mint valaha. A lőtávolságok új rendszere több mélységet és stratégiát hoz a nyílt tengereken folytatott hadviselésbe. Erőteljes új csatahajók is csatlakoznak a többi hajóosztályhoz, hogy áthidalják a Dreadnoughtokhoz vezető szakadékot.



Készülj fel a nemzetközi válságokra

A nemzetközi válságok világszerte folyamatosan közvetítésre és kompromisszumra szólítják fel a nagyhatalmakat, a háború mindig az utolsó lehetőség. A kisebb hatalmak egyikeként használd a befolyásodat, hogy helyi villongási pontokat gerjessz, hogy a nagyhatalmakat flott lábakon álló diplomáciával rávehesd, hogy orvosolják a nemzeted ellen elkövetett sérelmeket!



Kövesd a globális eseményeket az új újságrendszerrel

Érj el nagyobb elmélyülést azáltal, hogy helyi és globális tudósításokat kapsz a világ eseményeiről. Több mint 60 történelmi és egyéb újság időszakonként a legfrissebb háborús hírekkel, nagy eseményekkel, királyi pletykákkal és egyéb érdekességekkel szolgál.







Victoria 3

A Victoria 3 a Paradox Interactive új nagyszabású stratégiai játéka. Egy 100 évet szimuláló játék, amely 1836-ban kezdődik. Válassz egy tetszőleges nemzetet, és vezesd át egy viharos és átalakuló évszázadon. Politikai, gazdasági és diplomáciai döntéseiddel milliók sorsát változtathatod meg, miközben formálod társadalmadat, és helyet követelsz magadnak a napfényben.



Szeretnél találkozni a Föld összes emberével?

A Victoria 3-ban megismerkedhetsz a kor embereivel a Pops rendszerünkben. Magas és alacsony, kultúrák és országok között - megteremtjük az 1836-os világ népességének reprezentációját. A popsoknak szükségleteik, vágyaik vannak, és hatalmas csoportokat alkotnak, amelyeket neked kell kezelned. Ezek a csoportok egy realisztikus és dinamikus társadalomszimulátor alapját képezik.



Éld újra vagy írd újra a változások évszázadát

Soha ennyi ember élete nem változott még ennyire gyorsan és ennyire sokan. Az utcákon visszhangzó felzúdulás kiáltásait alakítsd kormányreformmá. Alakítsd át a technológiai innováció erejét a haladás szikráivá. A társadalmi, technológiai és kulturális forradalmak tökéletes játszóteret biztosítanak alternatív történelmi fantáziádnak.



Uralkodj a gazdaságodon, hogy a világ forogjon

Az ipar izmait a kereskedelem inai hajtják. Importáld a szükséges árukat, hogy néped boldog legyen, és tápláld a gyárakat, amelyek értékes exportcikkeket állítanak elő. Használd ki a gőz és a szén erejét, hogy a gyárvárosokat ipari titánokká alakítsd.



Hagyd, hogy társadalmad visszhangozzon a kontinensen

Ahelyett, hogy a világ térképét fested, inkább te írod nemzeted könyvét. De a globális színpadon színészként versenyezhetsz más nemzetekkel a presztízshegyen. A Victoria 3-ban bármi, ami háborúval elérhető, diplomáciai úton is megvalósítható. Használd a paktumokat, szövetségeket, fenyegetéseket és blöfföket, hogy helyet követelj magadnak a napfényben.



Egy élő világ, egy élő térképen

A világ változásait az új dinamikus térképünk mutatja be. Az új termelési módszerek és kényelmi szolgáltatások tömeges elvándorlást idéznek elő a városokba, ahogy az új iparágak elsötétítik az eget, de felvirágoztatják a jövőt. Minden döntés számít, és idővel a fejlődés vagy a problémák a földbe vésődnek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Victoria Collection 2023 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: