Betöltés...

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (EU) (Digitális kulcs)

Ár: 53.349 Ft



A JÁTÉKRÓL

Epikus kaland vár rád a Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-ban, amely csak a Nintendo Switch rendszeren érhető el.



Fedezd fel Hyrule hatalmas földjét és egeit!

A Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásában te magad döntöd el, hogy milyen utat jársz be Hyrule terjedelmes tájain és a hatalmas égbolton lebegő titokzatos szigeteken keresztül. Képes vagy-e hasznosítani Link új képességeinek erejét, hogy felvedd a harcot a királyságot fenyegető gonosz erőkkel?



A megváltozott Hyrule

Egyszer csak váratlanul titokzatos lebegő szigetek jelentek meg a Hyrule feletti égbolton. Link az újonnan megszerzett képességeinek használatával lesz majd képes bejárni ezeket a szigeteket és eligazodni azokon, illetve feltárni az általuk rejtett titkokat. Viszont nem csak az égbolt az egyetlen dolog, ami megváltozott a királyságban. A már ismert helyszínek is drámaian átalakultak, de olyan új városok, nyirkos barlangok és titokzatos szakadékok bukkantak fel szerte a világban, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket.



Járd be. Alkoss. Fedezd fel.

Indulj el egy kalandra az átalakult és kibővült Hyrule-ban. Fedezd fel a bejárás, az alkotás és a felfedezés új módjait ezen a képzeleted által táplált utazáson.



Járd be

Ahhoz, hogy a királyságot sújtó titokzatos sötétség eredetétre fényt derítsen, Link kénytelen lesz átutazni Hyrule messzire nyúló földjét és egeit.



Alkoss

Használd Link új, erőteljes képességeit, mint az Ultrahand vagy a Fuse, hogy merész fegyvereket készíts, és hogy kreatív módokon járd be a tájat.



Fedezd fel

Fedezd fel az építkezés, a harc és a játék új módjait, miközben megpróbálod leleplezni a Hyrule-t fenyegető titokzatos veszélyt.



Új képességek

Változtasd meg a játékmenetet Link megannyi új képességével. Itt van az Ultrahand, amelynek segítségével Link képes tárgyakat felvenni, mozgatni, illetve több tárgy összecsatolásával olyan dolgokat is létre tud hozni, mint hidak és járművek; a Fuse segítségével mágikus úton összeolvaszthatsz különböző tárgyakat Link fegyverével, pajzsával és nyilával, hogy ezzel meglepő – és néha vicces – kombinációkat érj el; Emelkedj és haladj át mennyezeteken, hegyoldalakon és akár ellenségeken is az Ascend képességgel; fordítsd meg tárgyak mozgási irányát, és ezáltal lovagolj meg lezuhant szikladarabokat, szerezz vissza eldobott fegyvereket, és küldd vissza a lövedékeket oda, ahonnan jöttek a Recall segítségével.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (EU) (Digitális kulcs)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: