Betöltés...

Madden NFL 21 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.493 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Madden NFL 21 Dual Entitlement tartalmazza az Xbox One X és az Xbox Series X|S játékokat.



Rise To Fame a Madden NFL 21-ben.



Egy új generáció nyomot hagy az NFL-ben. Vajon te is felnősz a feladathoz? Változtasd meg a játékot, és vedd kezedbe a saját örökséged irányítását.

A Madden NFL 21 új funkciókat és játékmódokat kínál, többek között:



A franchise arca

Rise To Fame: A Madden NFL 21-ben halhatatlanná válhatsz, miközben átléped az NFL történelmét, és saját magad alakítod a nagysághoz vezető utat.



Take Control

Vedd át az irányítást: Sajátítsd el az innovatív futásfejlesztéseket és az élő játékkönyveket, hogy a Madden NFL 21-ben feljebb tornázd a pontokat.



X-Faktor 2.0

A laboratóriumból frissen kikerült új X-Faktor képességek, amelyek célja, hogy egy új generáció sztárjait emeljék a Madden NFL 21-ben.



A MADDEN NFL 21 Xbox One-ra való jogosultság a MADDEN NFL 22 megjelenése előtt, és a MADDEN NFL 21 XBOX SERIES X|S ingyenes frissítése. Megtarthatod az összes megszerzett MADDEN NFL 21 Ultimate Team tartalmat, beleértve a kötéstartalmakat és a Madden Pontokat. Avatarod, felszerelésed és Madden rangod átviheted a The Yardon keresztül.



Ez a játék opcionális játékon belüli virtuális valutavásárlásokat tartalmaz, amelyekkel véletlenszerűen kiválasztott virtuális játékbeli tárgyakat szerezhetsz

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Madden NFL 21 (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: