Betöltés...

Ritual: Crown of Horns (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.049 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Ritual: Crown of Horns egy mészárszék: egy pörgős akciójáték, amely egy alternatív vadnyugaton játszódik, a pokoli határvidék démoni változatában. Ez az arcade ihlette cím egy valószínűtlen duó történetét bontja ki: egy fejvadász, aki a síron túlról tér vissza, és bosszút akar állni gyilkosain, valamint egy boszorkány, aki egy sor hatalmas rituáléval segíti őt saját céljainak megvalósításában.



Ellenségek hordáit szorítja vissza, miközben a boszorkány végzi a rituálét. Használj egy egész arzenált az előnyödre: tudatosan váltogatva a fegyverek és varázslatok között. Nyiss fel új eszközöket és erőteljes tárgyakat, amelyek erősítik a karakteredet. Utazz végig a Furcsa Nyugaton, válogasd össze a küldetéseidet és tervezd meg a jövőbeli feloldásokat, hogy végre bosszút állhass!



A Ritual: Crown of Horns egy készségalapú játék, ahol a másodpercek töredéke alatt hozott döntések és a menet közbeni tervezés sokkal erősebb, mint a gombnyomkodás és az esztelenül az ellenségre vetés.



Egyedülálló automatikus célzási rendszer, amely határozottan megkülönbözteti magát az átlagos kétpálcás lövöldözős játékoktól: ahelyett, hogy szórnád és imádkoznál, elit fegyverforgató vagy, aki minden lövést számításba vesz.



Kielégítő arzenál

Sörétes puskák, hatlövetűek, puskák, számszeríjak és néhány meglepetés, amelyek egy kicsit kevésbé korhűek.



Felháborító ellenségek

Agymosott szektások, természetfeletti legendás lények, bizarr gyilkos szerkentyűk - amit csak akarsz.



Felszerelés

Titokzatos köpenyek, csuklyák és amulettek, amelyeket testre szabhatsz, és erős buffokat szerezhetsz a karakterednek.



Kreatív varázslatok és power-upok, amelyek erőszakosan megváltoztathatják azt, ahogyan az egyes harci találkozásokhoz közelítesz.



Rengeteg őrült szint, amit el kell sajátítanod, mindegyik egyedi kihívásokkal, amelyek arra vannak szabva, hogy a harcrendszer határait feszegessék.

Egyedülálló gótikus-horror-meets-weird-western művészeti stílus.



Ez 18XX

A törvény embere voltál, aki egy veszélyes boszorkányt akart felkutatni. Célod elérésekor egy végzetes csapdába kerültél, amelyet szarvasbőrű, vadállatszerű emberek készítettek elő. A halálod valószínűleg csak járulékos veszteség volt, amit gyorsan a szőnyeg alá söpörtek. Most, hogy a sírból visszahozott a boszorkány sötét mágiája, akit el kellett volna kapnod, kényszerű szövetségben találod magad egy közös ellenséggel szemben.



Értsd meg a nyomorúságodért felelős erőket, és szabadulj meg tőlük egyszer s mindenkorra. Szerezz barátokat és ellenségeket útközben. Járd be az egész Amerikai Egyesült Államokat, hogy kiűzd a démonokat. A Ritual: Crown of Horns egy játék arról, hogy pusztítást végezz a történelemben, átláss a hamis narratívákon és öleld magadhoz a benned rejlő szörnyeteget

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ritual: Crown of Horns (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: