Betöltés...

The Sims 3: Vintage Sports Car Pre-Order Bonus (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 79.856 Ft



A JÁTÉKRÓLA kód tartalma:

- Vintage Sports Car autó



Az alapjátékról:



Készen állsz egy szabadabb, kreatívabb életre? A The Sims 3-ban szabadjára engedheted fantáziádat, miközben megtervezed az ideális világodat. Kezdd a Sim-eddel, finomítsd az egyes alakokat, színeket és személyiségjegyeket, amíg pontosan olyan személyt nem kapsz, aki tetszik neked.



Légy a vezetőjük

Ha vége a "kemény munkának", itt az ideje, hogy mentor lehess. Vezesd Sim-ed útját az életük során, fejleszd a karrierjüket, találd meg a szerelmüket, és valósítsd meg az álmaikat és vágyaikat. A barátokkal és a családdal töltött idő ugyanolyan fontos, mint a festészet elsajátítása vagy a tudás felhalmozása.



Mutasd meg Sim-ed kalandjait

Emeld a dolgokat a következő szintre, és rögzíts felvételeket Sim-ed kalandjairól, valamint oszd meg őket a folyamatosan növekvő és virágzó közösséggel. A felfedezésre váró kiegészítők és szórakoztató tárgyak hatalmas katalógusával a lehetőségek tárháza végtelen. Minden itt kezdődik; a te kalandod már vár!



Jellemzők:

- Lépj ki a házból, és fedezd fel a nyüzsgő és szórakoztató szomszédságot

- Díszítsd fel a Sim-ed otthonát, ahogyan csak akarod, rendezetten vagy rendetlenül

- Keverd össze az arcvonások és testtípusok széles skáláját, hogy olyan külsőt kapj, amilyet szeretnél

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 3: Vintage Sports Car Pre-Order Bonus (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: