Betöltés...

Journey to the Savage Planet (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.260 Ft



A JÁTÉKRÓL LÉGY ÜDVÖZÖLVE AZ ÚTTÖRŐPROGRAMBAN! Mint a Kindred Aerospace – a 4. legjobb csillagközi űrkutató vállalat - legújabb önkéntese, a te feladatod, hogy felmérd, az ARY-26-os bolygó alkalmas-e az emberek számára.



Ebben a színes, kooperatív kalandjátékban a Kindred Aerospace legújabb újoncaként játszhatsz. Egy feltérképezetlen bolygóra dobva, kevés felszereléssel, meg kell állapítanod, hogy ez a bolygó alkalmas-e emberi lakhatásra, de talán nem te vagy az első, aki beteszi ide a lábát...



Jellemzők:

- Játssz egyedül, vagy barátoddal online.

- Térképezd fel a bolygó állat- és növényvilágát. Furcsa gömbalakú madaraktól kezdve, hallucinogén növényeken át, egészen „gennyes idegen testnyílásokig”.

- Kapsz néhány klassz cuccot kezdésnek ingyen, mint például egy lézerpisztolyt, vagy egy „szondát”, de ha akármi másra is szükséged lenne, van egy menő 3D-nyomtatód, amivel az űrszemetet használható tárgyakká alakíthatod.

- Egyedül vagy? Fedezd fel teljesen a bolygót, egy jókedélyű, magát sem komolyan vevő történet keretein belül, hogy kiderítsd!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 26 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Journey to the Savage Planet (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: