Betöltés...

Monster Hunter Rise + Sunbreak (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S/Windows 10)

Ár: 24.612 Ft



A JÁTÉKRÓL

A csomag tartalma:

- Monster Hunter Rise teljes játék

- Monster Hunter Rise: Sunbreak kiegészítő





Egy félelmetes legendás szörnyeteg észlelése egy katasztrofális esemény visszatérését jelzi, amely azzal fenyeget, hogy káoszt hoz Kamura falura. A falu vénével és a helyi lakosok segítségével élesítened kell vadászati képességeidet és meg kell mentened ezt a békés települést a szörnyek támadásától.



Új vadászati módok

A Wirebugtól kezdve, amellyel a játékosok a levegőben száguldozhatnak és szörnyek irányításával pusztítást végezhetnek, egészen az olyan új haverok által nyújtott felbecsülhetetlen értékű támogatásig, mint a Palamutok, a Monster Hunter Rise tele van új felfedezési és vadászati lehetőségekkel.



Itt jönnek

A vad új ellenségektől kezdve az olyan félelmetes Magnamalo-kon át az olyan rajongói kedvencekig, mint a Tigrex és a Mizutsune, hatalmas fenevadak sokasága várja azokat, akik elég bátrak ahhoz, hogy fegyvert ragadjanak ellenük.



Az utolsó védelmi vonal

Hogy megvédjék Kamura falut a betolakodó szörnyektől, a falusiak egy erődítményt építettek. Bizonyos küldetések során arra kérnek majd, hogy csapdák felállításával és tornyok felállításával védd az erődöt, miközben a felbőszült szörnyek könyörtelen hordái megostromolják azt. Nem lesz könnyű dolgod, de az erőd védelmének jutalma biztosan megéri.



Az egységben rejlik az erő

Minden vadász tudja, hogy semmi sem veri a titánok legyőzéséhez szükséges összefogás izgalmát - és a Nintendo Switch-en még könnyebb vadászcsapatot alakítani! Akár a közelben, akár messze vannak a szövetségeseid, akár négy játékos egyesítheti erőit helyben vagy online, hogy együtt teljesítsék a küldetéseket, legyőzzék a szörnyeket és élvezzék a zsákmányból való részesedést. A vadászatok között Kamura faluban újratervezhetitek a következő kirándulásotokat, beugorhattok a kovácsműhelybe, hogy fejlesszétek a fegyvereiteket és páncéljaitokat, vagy elfogyaszthattok egy kiadós ételt a Tea Shop-ban.







Monster Hunter Rise: Sunbreak

A Monster Hunter Rise világa nagyobb és mélyebb lesz ezzel a hatalmas kiegészítővel, amely új szörnyeket, új helyszíneket és még sok mást tartalmaz!



Új kaland egy távoli országban

A Monster Hunter Rise eseményei óta "Fierce Flame of Kamura" néven elhíresült játékosnak útnak kell indulnia, hogy felfedje a tengeren túli királyságot fenyegető szörnyű fenyegetés okát!



Új ellenségek érkeznek, régi ellenfelek térnek vissza

Elgado Outpostba érkezve rájössz, hogy a királyságot fenyegető abnormális eseményeket Malzeno, Lunagaron és Garangolm - a helyben Three Lords néven ismert félelmetes szörnyek - okozzák. Az új ellenségek mellett régi ellenségekkel is szembe kell nézned, mivel a Monster Hunter Rise-ban nem szereplő sorozatbeli szörnyek visszatérnek!



Mélyebb játékmenet

A megbízható Wirebug-od visszatér, és hasznosabb, mint valaha, mind a 14 fegyvertípushoz új képességekkel bővül, amelyek új szintű rugalmasságot és mélységet hoznak a vadászakcióba.



Színes karakterek

Az új bázisodon számos helybélivel léphetsz kapcsolatba, akik mindegyike saját, elbűvölő személyiséggel rendelkezik. Néha szükségük lesz a vadászod segítségére, néha pedig ők lesznek azok, akik segítenek neked!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 37 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Monster Hunter Rise + Sunbreak (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S/Windows 10)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: