Betöltés...

Company of Heroes 3: Digital Premium Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 30.202 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Company of Heroes 3: Digital Premium Edition tartalma:

- Company of Heroes 3 alapjáték

- Devil's Brigade kozmetikumok

- 1. kiegészítő

- Premium US HQ kozmetikum

- Premium győzelmi pont kozmetikum

- Premium US M4 Sherman kozmetikum





A legendás stratégiai játéksorozat visszatért! A Company of Heroes 3 az akció, a taktika és a stratégia tökéletes összessége. Vedd át az irányítást a valós idejű csaták hevében, majd vezesd tábornokként a teljes kampányt, ahol minden döntésed számít.



Taktikai játékmenet

Győzd le ellenfeleidet négy egyedi frakcióval és vadonatúj nemzetközi harccsoportokkal. Parancsold a szárazföldi, légi és tengeri erőket, valamint építs utánpótlási vonalakat, hogy az új dinamikus hadjárati pályán szétzúzd az ellenség előrenyomulását. Játssz a saját tempódban a kampány és a csetepaté skirmish játékmódokban, mielőtt belevetnéd magad a többjátékos akcióba. A Company of Heroes 3 az elismert taktikai játékmenet következő generációját nyújtja. A kedvelt harci mechanikák hiteles új játékmechanizmusokkal találkoznak, így a játékmenet az eddigi legmélyebb taktikai élményt nyújtja. Használd ki a merész oldalazó mozdulatokat, hogy felfedd az ellenséges oldalpáncélzatot, tapasztald meg a teljesen új gyalogsági áttörési mechanikát, amely lehetővé teszi, hogy kiűzd az ellenséges egységeket a helyőrségeikből, és sajátítsd el a magaslati helyzetet, hogy javítsd a látóhatárodat, és előnyre tehess szert.



Üdvözlünk a Földközi-tengeren

Küzdj meg a kegyetlen ellenséges erőkkel az olasz hegyi hágókon, a lélegzetelállító tengerparti kilátókon és az észak-afrikai sivatagokban. A lenyűgöző látványvilág hiteles és rendkívül változatos környezetet biztosít, amelyet úgy terveztek, hogy mindig résen legyél. A hegyvidéki térképek egyedülállóan más stratégiát igényelnek, mint a tengerparti városok, mivel a függőleges helyzet mostantól nagyban befolyásolja az egységek látóvonalát. A sivatagi síkságok gondos felderítést és merész páncélos manővereket igényelnek majd. Ezen az új frontvonalon az intelligencia a gyorsaság fölé kerekedik, és a helyi terepviszonyok okos kihasználásával megzavarhatod az ellenfeleket, és elűzheted őket a pályáról.



Különböző frakciók és egységek

Éld át a játéksorozat történetének legnagyobb egyjátékos kampányát. Az új dinamikus hadjárati térkép teljes "sandbox-stílusú" játékmenetet biztosít, lehetővé téve a játékosok számára, hogy irányítsák a teljes háborús erőfeszítést, és megtapasztalják a stratégiai választási lehetőségek eddig soha nem látott szintjét. Építsd ki a létfontosságú utánpótlási vonalakat, mielőtt hátsó védelmi vonalakat telepítenél az előrenyomulásod biztosítására. Indíts légi- és tengeri csapásokat az ellenséges erők meggyengítésére és szétszórására, vagy szabadíts fel egy közeli várost, hogy kiépítsd a partizán kémhálózatodat. Válaszd ki erőidet és fejleszd veterán századodat a játékstílusodnak megfelelően. Eközben az opcionális Full Tactical Pause funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes mértékben maguk irányítsák az egyjátékos akció tempóját. Tervezd meg a támadásaidat, majd könnyedén állítsd sorba a halálos precíziós játékokat, amelyek előnyhöz juttatnak a csatában.



A stratégia új rétegei

A Company of Heroes 3 a sorozat eddigi legnagyobb számú induló frakciójának köszönhetően még a leglelkesebb második világháborús rajongóknak is örömet ígér. Az új hadsereg testreszabási mechanikák lehetővé teszik, hogy változatos, speciális egységek sokaságát hívd segítségül. Vedd fel a harcot új elit alakulatokkal, köztük az amerikai-kanadai különleges szolgálati erőkkel, a nemzetközösség nagyra becsült Gurkhas-al és még sok mással. A pusztító harckocsirombolóktól a titkos felderítő járművekig a Company of Heroes 3 a sorozat eddigi legnagyobb névsorát vonultatja fel. A szuperkönnyű Weasel, a páncéltörő Nashorn és a Chaffee Light Tank csak néhány a debütáló egységek közül. Ne feledkezzünk meg az olyan felújított klasszikusokról sem, mint az M3 Recovery Vehicle Halftrack, amely mostantól használható elhagyott ellenséges járművek javítására és ellopására!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 41 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Company of Heroes 3: Digital Premium Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: