Betöltés...

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.094 Ft



A JÁTÉKRÓL A Werewolf: The Apocalypse – Earthblood egy egyedülálló élmény, tele vad harcokkal és misztikus kalandokkal. Te vagy Cahal, egy erős Garou, aki át tud változni farkassá és Crinosszá, egy hatalmas vadállattá. Sajátítsd el a három alakodat és azok erejét, hogy megbüntesd azokat, akik bemocskolják Gaiát.



A híres szerepjáték által inspirált, vad harcokkal és misztikus kalandokkal teli, egyedülálló élmény.



Te vagy Cahal, egy hatalmas Garou, aki úgy döntött, hogy száműzetésbe vonul, miután elvesztette uralmát pusztító dühe felett. Át tudsz változni farkassá és Crinosszá, egy hatalmas vadállattá. Az ember, a farkas és a Crinos három alakját és erejét kell elsajátítanod, hogy megbüntesd azokat, akik bemocskolják Gaiát, a Földanyát. De a legnagyobb ellenséged te magad vagy: ha nem tudod megfékezni a dühödet, az ismét elpusztíthat téged...



Mindegyik alaknak megvannak a maga előnyei: a farkas észrevétlenül lopakodhat, Cahal emberként kapcsolatba léphet más emberekkel, a vérfarkas pedig dühét szabadjára engedve széttépheti az ellenséget. Ez a düh a legnagyobb erőssége, de egyben a gyengesége is...



A megváltás és a vér keresése közben Cahal döntő szerepet játszik a Garou és az Endron, egy hatalmas olajvállalat közötti nagy háborúban, amely a Wyrm, a bolygót pusztító lidérc szolgálatában áll.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: