Betöltés...

The Sims 4: Horse Ranch (DLC) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)

Ár: 26.613 Ft



A JÁTÉKRÓL

Dolgozz keményen és szórakozz jól az állati barátaiddal és a saját földterületeddel a The Sims 4: Horse Ranch kiegészítőben. Neveld fel, képezd ki és alakíts ki különleges kötelékeket a méltóságteljes lovakkal, akik családod testreszabható tagjai. Gondoskodhatsz mini birkákról és mini kecskékről is, vagy megélhetsz a házi készítésű nektár eladásából. Alakítsd ki a saját, egyedi életedet a farmon.



Alakítsd ki a farmi életedet

Kelj fel korán reggel, nézz ki a nagy, nyílt tájra, és tudatosítsd önmagadban, hogy munkát meghozta gyümölcsét. Töltsd a napjaid azzal, hogy boldogan és tisztán tartod az állataidat, betakarítod a prérifüvet, hogy etesd őket, lótrágyát gyűjtesz, hogy trágyázd a növényeidet, és saját nektárt készítesz, amit eladhatsz. Mindezt egy általad tervezett farmon teheted, legyen az egy hagyományos faház vagy egy nagy piros pajta.



Alakíts ki köteléket az állatokkal

Töltsd meg a farmodat állati barátokkal, és alakítsátok ki közös életeteket. A lovaid - beleértve az imádnivaló csikókat is - a háztartásod részei, és rengeteg különleges interakcióban lehet részük mind a Sim-ekkel, mind a többi lóval. Gondoskodhatsz mini kecskékről és mini birkákról is, és meghívhatod a szomszédokat, hogy megnézzék, milyen aranyosak.



Csatlakozz egy virágzó közösséghez

A farmon élésnek megvannak a békés és magányos pillanatai, de ugyanakkor a társasági élet is elég élénk. A Sim-jeid bemehetnek a városba, hogy találkozzanak a barátaikkal a bárban, kiereszthetik a gőzt a táncteremben, vagy edzhetnek a lovardában. A saját birtokukon is rendezhetnek rendezvényeket, például főzőcskézést és táncot, illetve felbérelhetnek egy tanyasi segédmunkást is, hogy segítsen, amikor felhalmozódna a munka.



Nevelj lovakat

A lovak a családod részét képezik. Testreszabhatod patás barátaidat a Create a Sim menüben, vagy új lovakat szerezhetsz megmentéssel vagy vásárlással. Csikók is születhetnek a farmodon. A Sim-ek megtanulhatják a Riding (lovaglás) készséget, a lovak pedig az Agility (mozgékonyság) és a Jumping (ugrás) készségeket sajátíthatják el. A képzett lovak és lovasok még díjakat is nyerhetnek a lovasközpontban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: Horse Ranch (DLC) (Digitális kulcs - Xbox One/Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: