Betöltés...

Game Builder Garage (EU) (Digitális kulcs - Switch)

Ár: 15.219 Ft



A JÁTÉKRÓL

Tanuld meg a programozási logika alapjait lépésről lépésre, szórakoztató és interaktív módon, majd használd a tanultakat saját játékaid elkészítéséhez, és oszd meg őket a világgal!



Váltsd valóra az álmaidat

Álmodtál már arról, hogy saját videojátékokat készítesz? A Game Builder Garage szoftver remek kiindulópont! Bárki megtanulhatja a játéktervezés és a vizuális programozás alapjait lépésről lépésre leckék segítségével.



Ismerd meg a Nodon-okat

Ezeket a bájos karaktereket Nodon-nak hívják. Mindegyiknek megvan a maga személyisége és szerepe a játékodban. Legyen szó akár arról, hogy egy karakter ugrik, amikor megnyomsz egy gombot, vagy arról, hogy a hangulatot egy funky zenével fokozod, vagy hogy a gravitációt 11-ig fokozod, mindenre van egy Nodon! Párosítsd össze a Nodon-okat, és azok összefognak, hogy életre keltsék a játékodat.



Engedd szabadjára a kreativitásodat!

Gyakorold a gyakorlatban mindazt, amit megtanultál, és készítsd el saját egyedi játékaidat a szabad programozás módban, amelyeket egyedül vagy a barátaiddal együtt élvezhetsz. Kezdd elölről, vagy barkácsolj az interaktív leckék során készített alkotások egyikével. A szerkesztőeszközökkel adj neki személyes hangot, hogy rajzokkal és zenével egészítsd ki remekművedet. Akár több játékot is összekapcsolhatsz, hogy valami nagyobbat alkoss - a lehetőségek tárháza végtelen!



Oszd meg a szórakozást

Büszke vagy az általad készített játékra? Nos, képzeld el, hogy rengeteg ember élvezheti azt világszerte! A Game Builder Garage segítségével megoszthatod játékaidat barátaiddal és családtagjaiddal helyben vagy online a játék azonosítójának vagy a programozói azonosítódnak a megosztásával. Szórakozzatok és inspirálódjatok, miközben játszotok, másoljátok, módosítjátok és újra megosztjátok egymás alkotásait!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 27 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Game Builder Garage (EU) (Digitális kulcs - Switch)" című hirdetést látja. (fent)