Betöltés...

NOBUNAGA'S AMBITION: Sphere of Influence (Digitális kulcs - PC)

Ár: 20.209 Ft



A JÁTÉKRÓL

A történelmi szimulációs játék mérföldkőnek számító sorozatának legújabb kiadása, a "Nobunaga ambíciója!"

Ebben a kiadásban a sorozatban először szerepeltetjük a "Officer Play" -t, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy továbblépjenek a visszatartóból a Castle Lord-ba, majd a Daimyo-ba. Tapasztalja meg a hadviselő államok tisztjének valóságát különböző nézőpontokból!



■ Tapasztalja meg a hadviselő államokat, mint tiszt, „tiszt játék”

Hozzáadtuk a „tiszti játékot”, ahol a játékosok megtapasztalják a hadviselő állam tisztjének életét, amikor ő visszatart a várőrtől a várúrig, majd tovább Daimyoba.

Élvezze a különféle játékstílusokat. Hódítsa meg a földet, lépjen előre állapotában és helyzetében, vagy fordítsa meg az asztalokat a felettesein. A választás a tiéd.





Néhány helyen vannak vízforrások. Van, ahol autópálya van. Néhány más tulajdonsággal rendelkezik. Zsonglőrködjön ezekkel a jellemzőkkel, amikor fejlesztik területét, ahogy jónak látja.

Válassza ki az építkezéshez szükséges létesítményeket, és élvezze, ahogy a területe virágzik az irányítása miatt.



■ Tanúja legyen a stratégiai harcnak a tiszt szempontjából! "Fejlődött csata"

Tapasztalja meg a csatát egyetlen tiszt szemszögéből. Tapasztalja meg a mély, izgalmas harctérek stratégiáját, különböző "formációk" és "taktikák" használatával.

Hozzáadtunk egy új "Camp Log" rendszert, amely lehetővé teszi a különböző feladatok végrehajtását a csata során. A csata valós időben változik, e küldetések eredményétől függően, még drámaibb csatákat lehetővé téve.



■ Intenzív csaták, reálisan megjelenítve!

Teljes körű ostrom- és tengeri csatákat fogunk bemutatni újonnan átdolgozott látványvilággal. Tapasztalja meg a valódi harc intenzitását ostromcsatákkal ágyúkkal, tengeri csatákkal páncélos hajókkal és egyebekkel. Ezenkívül még nagyobb szikrát fogunk hozni a csatákba a várak bőséges variációjával, hogy befogadják ezeket az ostromokat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "NOBUNAGA'S AMBITION: Sphere of Influence (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: