Betöltés...

Jagged Alliance 3 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.618 Ft



A JÁTÉKRÓLGrand Chien országa káoszba fullad, amikor a megválasztott elnök eltűnik, és a „The Legion” nevű paramilitáris szervezet átveszi az irányítást. Bérelj fel zsoldosokat, találkozz érdekes karakterekkel, és harcolj a mély, körökre osztott, taktikai harcokban a szeretett franchise igazi utódjában.



Történet

Grand Chien, a gazdag természeti erőforrásokkal és súlyos politikai megosztottsággal rendelkező ország káoszba fullad, amikor a megválasztott elnök eltűnik, és a „The Legion” nevű paramilitáris szervezet átveszi az irányítást a vidék felett. Az elnök családja úgy döntött, hogy összeszedi minden erőforrását, beleértve a nagyhatalmú Adonis vállalattal kötött megállapodását is, és felbérel egy csapat képzett zsoldost, hogy azok megtalálják az elnököt és helyreállítsák a rendet az országban.



Zsoldosok széles választéka

A Jagged Alliance 3-ban rengeteg zsoldos közül választhatsz, akik mind egyedi személyiséggel, furcsaságokkal és háttértörténetekkel rendelkeznek. Ezután indulj el, fedezd fel Grand Chien országát, találkozz új emberekkel, keress pénzt, bővítsd a csapatodat, és végül hozz meg fontos döntéseket, amelyek befolyásolják majd az ország jövőjét.



Jellemzők:

- Vegyél részt tartalmas, taktikus, körökre osztott harcokban

- Toborozz a rengeteg rendelkezésre álló zsoldos közül, köztük számos ismert rajongói kedvenccel

- Megannyi megszerezhető és testre szabható fegyver és felszerelés

- Válassz a különleges perkek széles skálájából, hogy azokkal testre szabd a zsoldosokat a szintlépések során

- Dönts Grand Chien sorsáról egy nyitott RPG-struktúrában

- Szerezz meg területeket feletti irányítást, képezd ki a helyieket, irányíts egyszerre több csapatot, és védekezz az ellenséges erők ellen egy élő, aktív világban

- Éld át a kampányt a barátaiddal az online kooperatív módban

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Jagged Alliance 3 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: