Betöltés...

Trials of Mana (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.781 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL



A Trials of Mana az 1995-ben Seiken Densetsu 3 néven megjelent klasszikus RPG 3D-s feldolgozása. A sorspróbák



legyőzésének merész mese új életet kapott! Tapasztalja meg a szeretett kalandot grafikai fejlesztésekkel, a karakterek átadásának támogatásával, az újraszerkesztett hangsávval és egy új epizóddal, amelyet a befejezés után átélhet, valamint egy képességrendszert és egy új osztályt, amely rekonstruálja a karakter szintező rendszert és az aktívabb csatákat!



Az átfont sorsok átfedő története attól függően változik, hogy kit választ főszereplőnek és társaknak! Vajon ezek a fiatal kalandorok képesek lesznek-e a mana erejével megmenteni a világot a pusztulás szélétől?



Amikor a világ sötétségbe burkolózott, Mana istennője elővette Mana kardját, hogy megverje a nyolc Benevodont, a pusztulás szörnyeit. Megzárta a borzalmakat a nyolc Manakő belsejében, és visszahozta a birodalmat a széléről. A világ újjáépítésétől meggyengülve az Istennő fává változtatta magát, és hosszú évekre mély álomba merült. A gonosz erők azonban hamarosan megpróbálták felszabadítani a Benevodonokat, hogy megszerezzék az irányítást a világ felett. Szörnyű háborút indítottak cselekményük továbbfejlesztése és a királyságok destabilizálása érdekében. A béke véget ért. Mana maga kezdett eltűnni a világból, és a Mana fa hervadni kezdett ...



FŐBB JELLEMZŐK

Megújult 3D-s grafika

A Trials of Mana a Mana sorozat harmadik játékának teljes 3D-s feldolgozása, amelyet eredetileg Japánban Seiken Densetsu 3 néven adtak ki. Az egész játékot az alapoktól fogva teljesen felépítették modern 3D grafikával.



Válassza ki a bulit. A

játékosok kiválaszthatják kedvenc főszereplőjüket és két társukat hat különböző karakter közül. A történet különböző módon fog játszani, a párt főszereplőjének és társainak kombinációjától függően.



Csaták és karakternövekedés

Fényre vagy sötétségre megy? Készítsen különböző karaktertípusokat az osztályváltó rendszerrel! A karakternövekedést átdolgozták, új „képességek” szerelővel és egy-egy negyedik osztállyal bővítve az egyes karaktereket, hogy kibővítsék a testreszabás szélességét. Építsd meg azt a partit, amely izgalmas harci rendszerben szeretnél részt venni, kibővített akciójátékkal.



Zene

Új feldolgozások összesen 60 zeneszámhoz, Kikuta Hiroki zeneszerző felügyeletével. Szabadon lehet váltani az eredeti és az elrendezett hangsávok között is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Trials of Mana (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: