Betöltés...

Mortal Kombat Komplete Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.853 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ















A JÁTÉKRÓL



Az ikonikus harci franchise legújabb fejezete már elérhető! Tapasztalja meg a leghalálosabb versenyt az összes kombatánssal és egyedi halálos áldozataikkal. A játékosok belépnek a birodalomba, hogy szembeszálljanak a Kombatants-szal a Mortal Kombat Komplete Edition-ben, és az összes letölthető tartalmat (DLC) átadják, beleértve a rettenthetetlen harcosokat, Skarlet, Kenshi és Rain, valamint a hírhedt álomvadászt, Freddy Kruegert. Ezenkívül a játék 15 Klassic Mortal Kombat bőrt és három Klassic halálesetet kínál (Scorpion, Sub-Zero és Hüllő).



A Mortal Kombat Komplete Edition dinamikus játékmenettel rendelkezik, beleértve a Tag Team-et, a Challenge Tower-t és a teljes funkciós történet módot. A játékosok a játék ikonikus harcosainak széles választékából válogathatnak és kihívhatják barátaikat a hagyományos 1: 1-es mérkőzéseken, vagy a játékosok csatákat nézhetnek és közvetlenül kapcsolatba léphetnek a Kombatantsszal online a Hegy királya módban. A játék támogatja a Mortal Kombat Tournament Edition Fight Stick játékot, és teljes kontroller képességet biztosít. A játékosok hozzáférhetnek az eredményekhez és a ranglisták statisztikáihoz is.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mortal Kombat Komplete Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: