Betöltés...

God Of War Ragnarök (PS5) (EU) (Digitális kulcs)

Ár: 36.645 Ft



A JÁTÉKRÓLA God of War: Ragnarök egy akciójáték, a God of War (2018) folytatása. Ez a sorozat kilencedik része, és lezárja az északi korszakot. A játék az ókori Skandináviában játszódik, és ismét a sorozat főhőse, Kratos és az immár tinédzser korú fia, Atreus a főszereplője. A játék az északi mitológiában központi szerepet játszó, az előző játékban megjósolt Ragnarök eszkatológiai eseményt dolgozza fel.



Indulj el egy epikus és szívhez szóló utazásra Kratos és Atreus szerepében

A Santa Monica Studiótól érkezik a kritikusok által elismert God of War folytatása. A Fimbulwinter már javában tart. Kratosnak és Atreusnak mind a Kilenc Birodalomba el kell utaznia válaszokat keresve, miközben az asgardi erők a világ végét jelentő, megjósolt csatára készülnek. Útközben lenyűgöző, mitikus tájakat fedeznek fel, és félelmetes ellenségekkel néznek szembe északi istenek és szörnyek formájában. A Ragnarök fenyegetése egyre közelebb kerül. Kratosnak és Atreusnak választania kell saját biztonságuk és a birodalmak biztonsága között.



Egy megíratlan jövő

Atreus olyan tudást keres, amely segít neki megérteni "Loki" jóslatát, és meghatározni a Ragnarökben betöltött szerepét. Kratosnak el kell döntenie, hogy a hibái megismétlődésétől való félelem láncolja-e magához, vagy kitör a múltjából, hogy Atreusnak az az apja lehessen, akire szüksége van.



A háború eszközei

A Leviathan Axe, a Blades of Chaos és a Guardian Shield visszatér, valamint Kratos és Atreus számos új képessége. Kratos halálos spártai képességei minden eddiginél nagyobb próbára lesznek téve, miközben istenek és szörnyek ellen harcol a Kilenc Birodalomban, hogy megvédje családját.



Fedezd fel a hatalmas birodalmakat

Utazz veszélyes és lenyűgöző tájakon keresztül, miközben ellenséges lények, szörnyek és északi istenek széles skálájával nézel szembe, miközben Kratos és Atreus válaszokat keres.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "God Of War Ragnarök (PS5) (EU) (Digitális kulcs)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: