Betöltés...

Call of Duty: Ghosts (Digitális kulcs - PC)

Ár: 31.467 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Call of Duty: Ghosts egy rendkívüli előrelépés minden idők egyik legnagyobb szórakoztatóipari játéksorozatának. A Call of Duty eme új fejezete egy újfajta dinamikát mutat be, amelyben egy megnyomorított nemzet oldalán harcolsz, nem a szabadságért vagy a függetlenségért, hanem egyszerűen csak a túlélésért.



Történet

Tíz évvel egy pusztító tömegesemény után Amerika határai és a globális hatalmi egyensúly örökre megváltozott. A nemzet különleges műveleti erőinek maradékaként egy titokzatos, csak "Ghosts" néven ismert csoport vezeti a visszavágást egy újonnan felbukkant, technológiailag fölényes globális hatalommal szemben.



Egy új Call of Duty-univerzum

A játéksorozat történetében először a Call of Duty: Ghosts-ban az esélytelenebb szerepébe bújhatsz, akinek egy elesett nemzet visszaszerzéséért kell harcolnia egy rendkívül személyes történetben. A játék folyamán egy teljesen új szereplőgárdát ismerhetsz meg, és egy olyan megváltozott világba látogathatsz el, amilyet a Call of Duty-ban eddig még ssoem láttál.



Többjátékos mód

A Call of Duty: Ghosts-ban nem csak egy karakterosztályt, hanem egy katonát is létrehozhatsz, ami a játéksorozatban először fordul elő. Az új Create-A-Soldier rendszerben megváltoztathatod katonád fizikai megjelenését a fej, a testtípus, a fejfedő és a felszerelés kiválasztásával, valamint a Call of Duty játékban először a játékos a nemét is megválaszthatod. A 20 000 lehetséges kombinációval ez a Call of Duty történetének legrugalmasabb és legátfogóbb karakter testreszabása.



Az új dinamikus pályák a többjátékos játék evolúcióját jelentik

A dinamikus pályák interaktív elemeket és a játékos által kiváltott eseményeket tartalmaznak, amelyek révén a környezet minden egyes meccs során fejlődik. Az egész táj megváltozhat, amely pillanatok alatt a stratégiaváltásra kényszeríthet.



Játékmenet

A Call of Duty: Ghosts új taktikai játékosmozgásokat vezet be. Az új, kontextusfüggő támaszkodási rendszer mostantól lehetővé teszi számodra, hogy gombkombinációk hozzáadása vagy a fedezék teljes elhagyása nélkül támaszkodj az esetleges akadályok körül. Az új palástrendszer lehetővé teszi a tárgyak feletti gördülékeny mozgást, a lendület megtartása mellett. A térdcsúszás lehetővé teszi a természetes átmenetet a sprintelésből guggolásból hanyattfekvésbe.



Squads játékmód

Állítsd össze a csapatodat, és vigyél akár hatot is a csatába a teljesen új Squads módban. Ez a mód a többjátékos élmény legjobb részeit veszi át, és lehetővé teszi, hogy akár egyedül, akár kooperatívan játszhass a többjátékos módban létrehozott és szintet lépett egyéni katonákkal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call of Duty: Ghosts (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: