Betöltés...

Final Fantasy XVI (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)

Ár: 46.943 Ft



A JÁTÉKRÓL

A legendás RPG-franchise, a Final Fantasy egy sötétebb fordulatot vesz a széria 16. önálló részével, a bosszú, a hatalmi harcok és az elkerülhetetlen tragédia összetett történetének elmesélése által. Ez egy epikus, sötét fantasy világ, ahol a vidék sorsáról a nagyhatalmú Eikon nevezetű lények, és az őket irányító Dominant személyek döntenek. Ez Clive Rosfield, a „First Shield of Rosaria” címmel felruházott harcos története, aki arra esküdött fel, hogy megvédi öccsét, Joshuát. Nemsokára azonban Clive egy nagy tragédiába keveredik, és bosszút esküszik az Ifrit nevezetű, titokzatos Dark Eikon lényen, amely csak szerencsétlenséget és csapásokat hagy maga után.



A Nap lemenőben van Valisthea földjén

Évszázadok óta áramlanak az emberek a Mothercrystals-hoz, hogy részesüljenek azok áldásaiból – a bőséges éterből, amely a mindennapi életükhöz szükséges mágiát táplálja. Ahogy az éter kezd elenyészni, és az élettelen holtágak egyre jobban elterjednek, úgy válik egyre hevesebbé a küzdelem a Mother fényének utolsó pislákolásaiért. A gyülekező vihar közepette azonban vannak olyanok, akik úgy vélik, hogy a kristályok öröksége már elég régóta alakítja az emberiség sorsát.



Az első teljes értékű akció-RPG a központi Final Fantasy-sorozat részei közül

Clive Rosfield küldetése az, hogy megmentse az emberiséget annak sorsától, ám ehhez a rendelkezésére álló Eikonikus erőket kell felhasználnia, hogy leküzdjön minden akadályt, amit az ellenségei elé tárnak.



Engedj szabadjára hihetetlen erőt

Állíts Eikont Eikonnal szembe monumentális, vizuálisan látványos összecsapásokban, amelyek az epikus akció középpontjába helyeznek. Használd ki a játék által nyújtott számos Eikon erejét, hogy bővítsd a támadás-arzenálodat, miközben szörnyekkel, ellenségekkel és erőteljes Dominantokkal harcolsz.



Egy bárki számára elérhető élmény

A számtalan elérhetőségi lehetőség lehetővé teszi, hogy bárki átélje Clive kalandját - a tapasztalt akciójátékosoktól kezdve azokig, akik csak élvezni akarják a történetet.



Változatos harc

Erőteljes kardforgatási technikák és Eikonikus képességek sokasága tartozik Clive hatáskörébe - és csak rajtad múlik, hogy melyiket szeretnéd megtanulni vagy fejleszteni. Ha nehezen tudsz választani, a fejlesztések automatikusan feloldhatók.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Final Fantasy XVI (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: