Betöltés...

Clickteam Fusion 2.5 - Android Exporter Android (Digitális kulcs - PC)

Ár: 44.955 Ft



A JÁTÉKRÓL



Keresse meg a kreativitás hullámát a Google egyre népszerűbb Android-platformjával. Android-alkalmazások fejlesztése a Clickteam Fusion 2.5 és a Clickteam Fusion 2.5 használatával. Az Android export modul fejlesztője lehetőséget ad arra, hogy minőségi alkalmazásokat gyorsan és hatékonyan készítsen az Android számára.



Egyedi drag and drop felületünk és a csodálatos eseménysor-szerkesztő segítségével bármilyen 2d-s játékot vagy alkalmazást létrehozhat, amelyet elképzelhet az Android-alapú telefonokhoz és táblagépekhez. A létrehozás befejeztével egyszerűen kattintson az „Építés és futtatás” gombra, és egy kattintással létrehoz egy APK fájlt, amely telepítésre kerül a tesztkészüléken (az automatikus telepítés a legtöbb eszközön támogatott).



Most lépjen be az egyik leggyorsabban növekvő mobilszoftver-piacra a Clickteam Fusion 2.5 és az Android Exportőr segítségével.



Mi szükséges az Android alkalmazás létrehozásához



Az Android Studio alkalmazást kell telepítenie. Az Android Studio telepítése után nyissa meg a Clickteam Fusion 2.5 szoftvert, nyissa meg a Beállítások elemet, válassza az Általános lapot, majd válassza az Android exportőrt az exportőrök listájában. Meg kell adnia a Java SDK elérési útját és az Android SDK elérési útját. Mindkettőt az Android Studio telepíti.



1. A Java SDK általában telepítve van az Android Studio jre alkönyvtárába, alapértelmezés szerint C: \ Program Files \ Android \ Android Studio \ jre. Ellenőrizze, hogy létezik-e ez a könyvtár a gépén, és használja a "JDK könyvtár útvonalneveként" a Clickteam Fusion 2.5 beállításaiban.

2. Az Android SDK általában telepítve van a helyi Alkalmazásadatok könyvtárba, alapértelmezés szerint a C: \ Users \ YourName \ AppData \ Local \ Android \ Sdk könyvtárba. Cserélje le saját nevét a Windows felhasználói nevére. Ellenőrizze, hogy létezik-e ez a könyvtár a számítógépén, és használja-e "Az Android SDK könyvtár útvonalneveként" a Clickteam Fusion 2.5 beállításaiban. Ha nem találja az említett mappát, nyissa meg az Android Stúdiót, nyissa meg a Beállításokat, és válassza a listában az Android SDK lehetőséget. Az Android SDK elérési útja megjelenik az Android SDK Hely mezőben.



És később, amikor alkalmazásokat akar kiadni:



1. Szüksége lesz egy tanúsítványra az alkalmazások aláírásához, mielőtt kiadhatja őket.

2. Ha alkalmazásokat szeretne közzétenni az Android Marketen, regisztrálnia kell egy fejlesztői fiókot a https://market.android.com/publish/signup oldalon (25 USD).

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Clickteam Fusion 2.5 - Android Exporter Android (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: