Betöltés...

The Legend of Heroes: Trails into Reverie (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)

Ár: 36.435 Ft



A JÁTÉKRÓL

Milyen sors vár erre a három sorsfordító alakra? A Crossroads rendszer segítségével válthatsz Rean Schwarzer, Lloyd Bannings és az álarcos "C" figura között, és meghatározhatod Zemuria kulcsfontosságú karaktereinek és helyszíneinek sorsát. Merülj el a kifinomult taktikai harcban olyan új funkciókkal, mint az United Front, és fedezz fel új szövetségeseket és kihívásokat a True Reverie Corridor csarnokaiban!



Ahol egy ösvény véget ér, ott egy másik kezdődik...

Zemuria három alakjának összefonódó sorsa dől el a The Legend of Heroes-sorozat eme csúcspontján! Kövesd a háborús hős Rean Schwarzer, a felszabadító Lloyd Bannings és a maszkos rejtélyes "C" nyomát, és a Crossroads rendszer segítségével szabadon válthatsz mindegyikük útja között. Lloyd Bannings, a Crossbell Police Department különleges támogató részlegének vezetője ismét városának szabadságáért kell harcolnia, miután Crossbell függetlenségi ünnepségeit egy régi fenyegetés hirtelen újbóli felbukkanása szakítja félbe.



A Great Twilight eseményeit követően

Erebonian hőse, Rean Schwarzer és tanítványai visszatérnek az életbe a fióktelepen. Ezt a múló békét azonban megzavarja egy új fenyegetés felbukkanása. Amikor Crossbell egykori főkormányzója hirtelen visszatér, és igényt tart a városállamra, négy alak titkos küldetést hajt végre, hogy kivizsgálja tetteit. Vezetőjük "C", egy maszkos egyén, aki úgy tűnik, ugyanazt a fedőnevet használja, mint a Imperial Liberation Front vezetője. De milyen céllal?



A Trio of Trails

Tapasztald meg a három különböző történetszálat, és a Crossroads rendszer segítségével bármikor válthatsz közöttük. Emellett fedezz fel mellékepizódokat, hogy teljesen kibontakoztasd Zemuria karaktereit és világát.



Álmodozás a valóságba

Lépj be az Igazi Reverie folyosóra, ahol új karakterekkel találkozhatsz és toborozhatsz újakat Zemuria minden tájáról, beléphetsz véletlenszerűen generált dungeonokba, hogy próbára tedd magad, és különféle minijátékokat játszhatsz.



A harc paragonjai

Használd a Arts-okat, a Brave Orders-t és a ravasz taktikákat, hogy győzedelmeskedj a csatában. Sajátítsd el az új United Front rendszert, és használd fel az egész csapatod erejét, hogy megtizedeld az ellenséget, miközben megerősíted magad.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 42 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Legend of Heroes: Trails into Reverie (EU) (Digitális kulcs - Playstation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: